Η Νύχτα απειλεί το Westeros

TV GOSSIPΗ Νύχτα απειλεί το WesterosΠέμπτη, Αύγουστος 24, 2017 - 18:25

Το εντυπωσιακό φινάλε της 7ης σεζόν του «Game of Thrones» ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας

Από την
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ο χειμώνας έκανε αισθητή την παρουσία του στον Βορρά και η Μεγάλη Νύχτα απειλεί το Westeros. Ενα επεισόδιο απομένει για το φινάλε της συγκλονιστικής 7ης σεζόν του «Game of Thrones» και οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς-φαινόμενο κάνουν... πάρτι, αφού η φετινή σεζόν κατάφερε να λυγίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Πιο

γρήγορη στις εξελίξεις, με περισσότερη δράση, αλλά και θανάτους αγαπημένων χαρακτήρων, η παραγωγή έκανε κάθε εβδομάδα ρεκόρ τηλεθέασης, ωστόσο το βλέμμα όλων είναι στραμμένο πια στο φινάλε.

Ισορροπία δυνάμεων

Η Ντενέρις έχασε ένα από τα παιδιά της, τον δράκο της Βισέριον (το όνομά του παραπέμπει στον αδελφό της), ο οποίος ανήκει πλέον στον στρατό του Night King.

Η τελευταία σκηνή του 6ου και προτελευταίου επεισοδίου σηματοδότησε την αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων, αφού οι White Walkers διαθέτουν πλέον ένα πανίσχυρο «όπλο». Τι θα παρακολουθήσουμε, όμως, στο φινάλε του κύκλου; Σύμφωνα με το τρέιλερ του 8ου επεισοδίου, όσοι «πρωταγωνιστούν» στο πολιτικό σκηνικό του Westeros συναντιούνται στο Dragonpit -που θυμίζει αρένα- και τοποθετείται Kings Landing.

Η βασίλισσα Σέρσεϊ υποδέχεται τον Βασιλιά του Βορρά Τζον Σνόου και συναντά ξανά τον αδελφό της, Τίριον Λάνιστερ, υπεύθυνο για τον θάνατο του πατέρα τους Τάιγουιν. Στη μεγάλη συνάντηση, που στόχο έχει η βασίλισσα να δει το... ζόμπι που κουβαλάει μαζί η παρέα του Βορρά και να πειστεί πως ο κίνδυνος είναι μεγάλος για τα βασίλεια των ανθρώπων, συμμετέχει και ο Θίον Γκρέιτζοϊ, ενώ η Ντενέρις Ταργκάριεν είναι απούσα από το πρόμο βίντεο του επεισοδίου.

Βλέπουμε όμως τον στρατό της, τον Γκριζοσκώληκα με τους Ασπιλους, αλλά και τους Ντοθράκι της, και πολλοί υποστηρίζουν πως θα κάνει... γκράντε εμφάνιση πάνω στον δράκο της, τον Ντρόγκον, θέλοντας να εντυπωσιάσει την αντίπαλό της.

Ωστόσο, στο φινάλε έχει «προαναγγελθεί» και ο θάνατος ενός σημαντικού χαρακτήρα -η Σόφι Τέρνερ που υποδύεται τη Σάνσα Σταρκ το είχε αναφέρει σε συνέντευξή της, χωρίς να αποκαλύψει φυσικά την ταυτότητά του-, που θα συμπληρώσει την «ομάδα» εκείνων που μας άφησαν φέτος. Η αυλαία του 7ου κύκλου θα πέσει στην Ελλάδα στις 4 τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας, όταν θα προβληθεί το επεισόδιο από το Novacinema4HD ταυτόχρονα με την Αμερική.

Τι γίνεται, ωστόσο, με το leakάρισμα του σεναρίου του 8ου κύκλου; Χάκερ υποστηρίζουν πως υπέκλεψαν τα σενάρια της τελευταίας σεζόν, αφήνοντάς τα, μάλιστα, να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο. Κάποιοι λένε πως πρόκειται για διαρροή μέσα από το κανάλι HBO, ενώ ο σταθμός δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως είναι πραγματικό υλικό ή προϊόν της φαντασίας ορισμένων φανατικών θαυμαστών που πλασάρουν τα σενάρια ως επίσημα.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η πρεμιέρα του 8ου κύκλου αναμένεται στις αρχές του 2019.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα