Η νορβηγική εκδοχή του «Survivor» γυρίστηκε στη γραφική Μεσσηνία

TV GOSSIPΗ νορβηγική εκδοχή του «Survivor» γυρίστηκε στη γραφική Μεσσηνία Δευτέρα, Μάρτιος 20, 2017 - 14:45

Μπορεί η ελληνική παραγωγή να επέλεξε τον εξωτικό Αγιο Δομίνικο για τη διεξαγωγή του δικού μας «Survivor», στη Νορβηγία, όμως, μια ανάλογη εκπομπή, η οποία σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, έκρινε ότι εξίσου εντυπωσιακό σκηνικό μπορεί να αποτελέσει η Ελλάδα.

Ο λόγος για το νορβηγικό ριάλιτι με τον τίτλο «Mesternes Mester» («Οι πρωταθλητές των πρωταθλητών»), το οποίο έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Μεσσηνία

(Καλαμάτα, Μάνη, Πύλος, Βοϊδοκοιλιά, Μεθώνη) και έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού σε πολλές σκανδιναβικές χώρες, σημειώνοντας ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούν ακόμη και το 70%. Τα γυρίσματα, τα οποία έγιναν στην Αρχαία Μεσσήνη, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο το βράδυ με την προβολή του μεγάλου τελικού. Οι ελληνικές ομορφιές έχουν εντυπωσιάσει τους Νορβηγούς, γεγονός που αναμένεται να μεγαλώσει το ενδιαφέρον των Σκανδιναβών εν όψει τουριστικής περιόδου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η παραγωγή φιλοξενήθηκε στο όμορφο αγροτουριστικό κτήμα που διατηρούν στην περιοχή της στη Σάντοβα η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα