Η Νικολέτα βρήκε «καταφύγιο»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ Νικολέτα βρήκε «καταφύγιο»Πέμπτη, Οκτώβριος 6, 2016 - 11:35

Σε ασφαλή «αγκαλιά» βρίσκεται πλέον η 6χρονη Νικολέτα ή «Τάτο» (φωτό), όπως τη φώναζαν οι Ρομά στον καταυλισμό Τιρνάβου, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς να διαμένει με ζευγάρι που δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

Το πανέμορφο κοριτσάκι με τα μακριά μαλλιά και τα εκφραστικά πράσινα μάτια έφυγε, χθες, με απόφαση της Εισαγγελίας Λάρισας από την παιδιατρική κλινική όπου είχε μεταφερθεί, καθώς βρέθηκε χώρος φιλοξενίας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι να αποφασιστεί η τύχη της.

Από

νωρίς το πρωί η εισαγγελέας βρισκόταν σε επικοινωνία με το Χαμόγελο του Παιδιού και άλλους χώρους προκειμένου να βρει μια μόνιμη στέγη η Νικολέτα. Μιλώντας στην «Espresso», ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε ότι δήλωσε από την πρώτη στιγμή πως μπορούσαν να φιλοξενήσουν τη μικρή Νικολέτα. Ωστόσο, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν τελικά μεταφέρθηκε σε εγκατάσταση του συλλόγου.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή θα βρεθούν ενώπιον εισαγγελέα ο 42χρονος και η 41χρονη Ρομά που μεγάλωναν το παιδί και οι οποίοι έχουν πέσει σε αντιφάσεις κατά την προανακριτική διαδικασία. Χθες βγήκαν και τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έγινε στο ζευγάρι και επιβεβαιώθηκε ότι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα