Η Ναόμι Γουότς, κυρία πρόεδρος!

15:33 6/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑGlantraeth F.C.Η Ναόμι Γουότς, κυρία πρόεδρος!Σάββατο, Φεβρουάριος 6, 2016 - 14:30

Από τον
Χάρη Δάντση

Η μεταγραφική βόμβα του χειμώνα «έσκασε» στη Βρετανία! Οχι, δεν πήγε ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο νησί, αλλά η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Ναόμι Γουότς ανέλαβε τα ηνία ποδοσφαιρικής ομάδας! Πρόκειται για την Glantraeth

FC, η οποία συμμετέχει στην 3η κατηγορία του ουαλικού πρωταθλήματος.

Ελάχιστοι την είχαν ακούσει πριν ανακοινωθεί ότι η 47χρονη Βρετανοαυστραλή ηθοποιός αναλαμβάνει πρόεδρός της. Ομως πλέον κοντεύει να ξεπεράσει σε φήμη ακόμη και τη μοναδική ομάδα από την Ουαλία που αγωνίζεται στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, τη Σουόνσι.

Στη Βρετανία μανιωδώς αναζητούν πληροφορίες για την Glantraeth FC, ενώ -όπως ανέφεραν στελέχη της ομάδας- υπάρχουν δεκάδες αιτήματα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, ραδιόφωνα και εφημερίδες για συνέντευξη στη Γουότς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση στη διάσημο ηθοποιό έγινε μέσω e-mail! Με το που ο σερ Τζορτζ Μέιρικ παραιτήθηκε από την προεδρία (έπειτα από 20 χρόνια) το μήνυμα εστάλη. Ο γενικός γραμματέας της ομάδας Σταν Στρίκλαντ είχε την ιδέα.

Εξάλλου, η Βρετανίδα μπορεί να γεννήθηκε στα νοτιοανατολικά της Αγγλίας (στο Κεντ), έχει όμως ιδιαίτερη σχέση με το Ανγκλεσι, που βρίσκεται στην βορειοδυτική ακτή της Ουαλίας.

«Είμαι Βρετανίδα»

Εκεί μετακόμισε με την Αυστραλή μητέρα της, όταν εκείνη χώρισε από τον πατέρα της, και πήγε σχολείο (10 έως 14 ετών) στην επαρχία Μπόντοργκαν, όπου εδρεύει και ο σύλλογος της Glantraeth FC (η... καυτή της έδρα χωρά μετά βίας 50 θεατές). Κι αργότερα, όμως, αφού εγκαταστάθηκε στην Αυστραλία, επέστρεφε για διακοπές στο Ανγκλεσι. «Θεωρώ ότι είμαι Βρετανίδα και έχω πολύ χαρούμενες αναμνήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο. Πέρασα τα πρώτα 14 χρόνια της ζωής μου στην Αγγλία και την Ουαλία, και δεν ήθελα ποτέ να φύγω. Οταν ήμουν στην Αυστραλία επέστρεφα στην Αγγλία πολύ συχνά» είχε αναφέρει παλαιότερα.

Ετσι χωρίς ιδιαίτερα πολλή σκέψη, η Γουότς (που παρά τα 47 χρόνια της και τα δύο παιδιά που έχει κάνει εξακολουθεί να προκαλεί πανικό με την εμφάνισή της) αποδέχθηκε την πρόταση.

Το γεγονός ότι αυτό τον καιρό μένει στη Νέα Υόρκη μαρτυρά ότι θα έχει τον τίτλο της προέδρου για τιμητικό λόγο.

Ωστόσο, τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποκαλύψει τους ακριβείς λόγους που αποδέχθηκε τον ρόλο αλλά και τις βλέψεις που έχει για την ομάδα. Πού ξέρει κανείς; Μπορεί σε λίγα χρόνια να βρεθεί στα... αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα