Η Μανωλίδου έπεσε με τα... ρούχα στη θάλασσα

SHOWBIZΞινή της βγήκε η επίσκεψη στην τριήρη «Ολυμπιάς»Η Μανωλίδου έπεσε με τα... ρούχα στη θάλασσαΤετάρτη, Ιούλιος 18, 2018 - 18:17

❱❱ «Μπλουμ» η Μανωλίδου • Επισκέφθηκε την τριήρη «Ολυμπιάς» και έπεσε κατά λάθος στη θάλασσα

Ενα... δροσερό ατύχημα είχε η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία έκανε άθελά της βουτιά στα νερά του Τροκαντερό κατά την επίσκεψή της στην τριήρη «Ολυμπιάς», μαζί με τα παιδιά που συμμετέχουν φέτος στα βιωματικά θερινά

σεμινάρια απασχόλησης της «Ελληνικής Αγωγής» του Αδωνη Γεωργιάδη!

Η διάσημη μαέστρος και σύζυγος του αντιπροέδρου της Ν.Δ. αποβιβάστηκε από το αντίγραφο του ιστορικού πλοίου και είχε επικεντρωθεί στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα παιδιά του δημοτικού που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ώστε να μην υπερβούν τη ζώνη ασφαλείας που υπάρχει στην προβλήτα.

Ενα... λάθος βήμα ήταν αρκετό, όμως, για να χάσει την ισορροπία της η πρώην παρουσιάστρια και να καταλήξει στη θάλασσα! Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που ήταν μπροστά στο συμβάν και έκαναν τα πάντα προκειμένου να τη βγάλουν γρήγορα και σώα από το νερό.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το πάρκο ναυτικής παράδοσης στο Τροκαντερό για τις ανάγκες των συγκεκριμένων βιωματικών εκδρομών της «Ελληνικής Αγωγής», που, εκτός από ξενάγηση στην τριήρη «Ολυμπιάς», περιλαμβάνουν και επίσκεψη στο θρυλικό θωρηκτό «Αβέρωφ». Μάλιστα, είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες από την τελευταία της επίσκεψη τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφήνοντας ως σχόλιο: «Νενικήκαμεν! Η εμπειρία επάνω στην τριήρη “Ολυμπιάς” ήταν μοναδική».

Λίγες ημέρες αργότερα ο σύζυγός της Αδωνις Γεωργιάδης, μαζί με μαθητές της «Ελληνικής Αγωγής» και φίλους του, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη σε ένα μικρό ταξίδι με την τριήρη και έσπευσε να πιάσει τα κουπιά και να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία κίνησης του σκάφους, στα πρότυπα του πανίσχυρου πολεμικού καραβιού που κατέκτησε όλες τις γνωστές θάλασσες της εποχής του.

Keywords
Αναζητήσεις
στην θαλασσα με τα ρουχα
Τυχαία Θέματα