Η κρίση δεν χωρά στα glam parties!

SHOWBIZΗ κρίση δεν χωρά στα glam parties!Σάββατο, Μάιος 24, 2014 - 13:30

Τα δύο big parties που αναστάτωσαν την κοσμική Αθήνα

Οι κύκλοι της high society δεν καταλαβαίνουν ούτε κρίση ούτε ΔΝΤ και τρόικα. Το απέδειξαν περίτρανα με την παρουσία τους στα δύο super glam πάρτι που έλαβαν χώρα στην Αθήνα

το προηγούμενο Σάββατο 17 Μαΐου, παραμονή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, και τους χώρισαν στα δύο.

Στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Private House του Island στη Βουλιαγμένη δόθηκε το πάρτι γενεθλίων της εφοπλίστριας Μελίνας Τραυλού, της μοναδικής γυναίκας που μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Το κεφάτο κάλεσμα, εκτός από εξαιρετικό φαγητό και σαμπάνιες, περιελάμβανε 15μελή ορχήστρα, την τραγουδίστρια Ηρώ και guest τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος φυσικά έκλεψε την παράσταση. Αντί μεγάλης αμοιβής, σύμφωνα με πληροφορίες μας, μεταμφιέστηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη και πρόσφερε την τούρτα στην εορτάζουσα τραγουδώντας της το «happy birthday». Στη συνέχεια ο Τάκης Ζαχαράτος με τον χορό και τα τραγούδια του ως Ρένα Βλαχοπούλου αποθεώθηκε από τους δεκάδες καλεσμένους που προέρχονταν κυρίως από το εφοπλιστικό lobby, όπως ο πατέρας της οικοδέσποινας Νίκος Τραυλός, ιδρυτής της εταιρίας Neptune Lines, ο Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Γιάννης Κούστας, ο Δημήτρης και η Αρετή Δαλακούρα, ο Χρύσανθος Πανάς με την Ελενα Σύρακα. Στο πάρτι το «παρών» έδωσε και ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος με ένα πεταχτό φιλί ευχήθηκε στην αγαπημένη του.

Την ίδια ώρα, μεγάλες στιγμές ζούσε το κέντρο της Αθήνας, καθώς μια παλιά αποθήκη στην Πέτρου Ράλλη είχε μετατραπεί σε «παλάτι» για το γαμήλιο πάρτι του εφοπλιστή Θέμη Πετράκη και της Μάρας Κουρκουλή. Οι χιλιάδες λευκοί κρίνοι που είχε εμπνευστεί για σκηνικό η Φαίη Βαλλίδη, η τούρτα-υπερπαραγωγή αλλά και το συγκλονιστικό νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη έκαναν τη βραδιά να μοιάζει σαν παραμύθι. Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, το enfant gate της επιχειρηματικής ζωής, ευχήθηκαν στους νεονύμφους «βίον ανθόσπαρτον», όπως ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο Αντώνης Κομνηνός, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Κίκος Μαρτίνος με τη Μαρίνα Λιβανού, ο Γιάννης Προκοπίου και ο Γιώργος Γιγουρτάκης με την Ολγα Φαρμάκη αλλά και ο πρώτος ξάδερφος του γαμπρού Θέμης Πετράκης με την αγαπημένη του Ναταλία Γεωργαλά, παρά τις περιπέτειες που είχε με τη Ferrari και την Αλεξία Εβερτ και παρότι οι γονείς του Ανδρέας και Αννυ Πετράκη δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους γονείς του γαμπρού, τον Αλέκο και τη Ζαΐρα Πετράκη.

HOT STUFF

Σε μία παράκρουση ζει η φίλη μου Μαριλένα με όσα ακούει και βλέπει να διαδραματίζονται στην κοσμική ζωή της Αθήνας. Socialite επιχειρηματίας που τρελαίνεται για φωτογραφίες και δημοσιότητα, το τελευταίο του πάρτι το έκανε υποτίθεται πριβέ, για να είναι αρεστός στους πλούσιους πελάτες του, ενώ πρώην πολυφωτογραφημένη κυρία, που ο σύζυγός της αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όταν βλέπει φλας, βγάζει αφρούς. Οσο για τον γάμο που ετοιμάζεται μεταξύ νεαρού επιχειρηματία και μοντέλου με καταγωγή από την Αλβανία, πληροφορούμαι ότι είναι μέσα στις φωνές και τις φασαρίες από τη μεριά της οικογένειας του τρελά ερωτευμένου γαμπρού.

Χρυσά «κλικ» στο Κολωνάκι

Η διάσημη διεθνώς γκαλερί Gagosian, την οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει η Μαρίνα Λιβανού, σύζυγος του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου, πραγματοποίησε ακόμα ένα βερνισάζ, εννοείται χωρίς φλας, στον πριβέ χώρο της οδού Μέρλιν, στο Κολωνάκι. Τις πανάκριβες φωτογραφίες-έργα τέχνης του διάσημου και αξέχαστου Richard Avedon, που άρχισε την καριέρα του το 1942 στη Νέα Υόρκη, θαύμασαν, μεταξύ άλλων, οι φιλότεχνες κυρίες Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Τιτίνα Πατέρα και Μαρία Σγουμποπούλου.

Glam βαφτίσια στην in Μύκονο!

Ακριβώς έναν χρόνο μετά τα διπλά βαφτίσια της οικογένειας Κοπελούζου στην Κηφισιά, το παραμυθένιο σκηνικό θα επαναληφθεί, με φόντο αυτήν τη φορά το νησί των ανέμων. Αρχές Σεπτεμβρίου στη Μύκονο, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία-υπερπαραγωγή της οικογένειας, ο Χρήστος Κοπελούζος και η σύζυγός του Τερέζα Μιχαλοπούλου θα βαφτίσουν τη δεύτερη κορούλα τους. Οι ετοιμασίες για το μοναδικό πάρτι που θα δοθεί στην περιοχή Κανάλια του νησιού προς τιμήν της μικρής δεσποινίδος έχουν αρχίσει από τώρα. Να τους ζήσει!

Τα διπλά γενέθλια στην οικία Βαφειά

Πολλά είναι τα ξεχωριστά πάρτι που συμβαίνουν στην Αθήνα. Στη βίλα-μουσείο σύγχρονης τέχνης της οικογένειας Βαφειά στην Εκάλη γιόρτασε τα γενέθλιά της η Νινέττα Βαφειά μαζί με τη νύφη της Εμιλη Λαγουνάρη, σύζυγο του γιου της Χάρη. Η πρόσκληση ήταν μεσημεριανή και μόνο για 100 κυρίες, με εξαιρετική διακόσμηση και φαγητό από το κέτερινγκ του Πέσκια.

Make-A-Wish με νέα πρόεδρο

Εκλογές και αλλαγές σημειώνονται αυτήν την εποχή στα διοικητικά συμβούλια πολλών φιλανθρωπικών σωματείων. Η νέα δυναμική πρόεδρος του οργανισμού Κάνε μία ευχή Ελλάδος Αναστασία Μανιά, κόρη του Πάνου και της Δανάης Μανιά και μητέρα τριών παιδιών, θα κάνει το ντεμπούτο της στην πρωτότυπη εκδήλωση που ετοιμάζει το σωματείο στο TATOI club, με τιμή εισιτηρίου 120 ευρώ το άτομο. Η Αναστασία Μανιά διαδέχτηκε στην προεδρία την Αλέκα Σεραφειμίδου, μετά την αποχώρηση της Γκαμπριέλας Πετζετάκι, η οποία είχε ιδρύσει το Μake-Α-Wish Hellas.

Keywords
χωρα, happy birthday, Θόδωρος Αγγελόπουλος, το νησι, big, ΔΝΤ, τροικα, super, αθηνα, μαΐου, house, island, happy, lobby, lines, ελενα, νικος γιγουρτακης, ολγα, ferrari, εβερτ, ελλαδα, νέα, βαφτίσια, μυκονος, γιου, club, πετζετακις, hellas, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, νικος κουρκουλης, αγγελοπουλος, εκλογες 2012, εκλογες 2014, γιωργος αγγελοπουλος, βουγιουκλακη, βλαχοπουλου, διακοσμηση, αλβανια, καριερα, κηφισια, μητερα, νησι, τραγουδια, φωτογραφιες, ωρα, αλεξια, αλεξανδρα, αλικη βουγιουκλακη, αρετη, ατομο, βιλα, βραδια, βρισκεται, φαγητο, γιγουρτακης, γιου, γονεις, δοθει, δοθηκε, ελενα, ευρω, εργα, εποχη, ζωη, ζωης, ιδια, ηρω, κετερινγκ, κυρια, κοπελουζος, μαΐου, μαιος, μερλιν, μιλτιαδης, μαρια, νεα υορκη, νυφη, ξαδερφος, οικια, ολγα, προβληματα, ρενα βλαχοπουλου, σαββατο, συγκεκριμενα, συζυγο, συνεχεια, σωματειο, τιμη, τουρτα, τραγουδιστρια, τρελα, φιλι, φυσικα, φοντο, φορα, χρηστος, super, βαφτίσια, big, club, δημητρης, house, hellas, island, lines, lobby, μοιαζει, μυκονο, νυφικο, ορχηστρα, πληροφοριες
Αναζητήσεις
μαρα κουρκουλη, κουρκουλη μαρα
Τυχαία Θέματα