Η Κορίνα κάνει strike στη μόδα

15:34 1/7/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΤΡΙΔΑ!Η Κορίνα κάνει strike στη μόδαΠαρασκευή, Ιούλιος 1, 2016 - 15:32

Τι κι αν ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και τα επαγγέλματα υγείας; Η μοίρα είχε άλλα σχέδια για την εντυπωσιακή 21χρονη Κορίνα Καπλάνη.

Η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή όχι μόνο κατέκτησε τις πασαρέλες, αλλά είναι στην... πρώτη γραμμή των shows υψηλής ραπτικής. Παράλληλα, έχει πάρει μέρος σε δημοφιλείς ξένες σειρές, όπως το «Grey's Anatomy» το οποίο γνωρίζει τεράστια επιτυχία και στη χώρα μας.

Η Κορίνα γεννήθηκε στο Λος Αντζελες, όπου ζει. Μετά

την αποφοίτησή της από το λύκειο και μέσω οντισιόν κέρδισε μία θέση στο Applied Music Program στο κολέγιο της Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια. Σπούδασε μουσική και αποφοίτησε με άριστα, ενώ το πρώτο πτυχίο της ήταν στην τζαζ. Μάλιστα, κατά καιρούς έχει τραγουδήσει τον αμερικανικό εθνικό ύμνο σε ενάρξεις πολλών αθλητικών εκδηλώσεων. Εχει ψυχαγωγήσει το κοινό τραγουδώντας στο ελληνικό φεστιβάλ του Λος Αντζελες, σε διάφορες εκδηλώσεις, παραστάσεις και βραδιές τζαζ.

Είναι μια άριστη r'n'b τραγουδίστρια, αλλά λατρεύει και την ελληνική μουσική, αφού από μικρή είχε ανάλογα ακούσματα. Ωστόσο, η αγάπη της για το μάθημα της ανατομίας την οδήγησε στο δεύτερο πτυχίο της στις Γενικές Επιστήμες.

Ομως το αριστοκρατικό παράστημα και η ομορφιά της ήταν το εισιτήριο για τον κόσμο της μόδας. Εντελώς απροσδόκητα δέχτηκε πρόταση να δουλέψει ως μοντέλο και από τότε έχει γίνει μία από τις βασικές κοπέλες που φορούν δημιουργίες των Nicole Miller New York, Stello Couture, Pedram Couture, Berta Bridal, Eric Rosete/Mr. Triple X, Walter Collection, Rocky Gathercole.

Μοντέλο

Επίσης, είναι ένα από τα αποκλειστικά και αγαπημένα μοντέλα του σχεδιαστή των αστέρων του Χόλιγουντ Μάικλ Κοστέλο.

Παράλληλα με τη μόδα, η Κορίνα έχει κάνει γκεστ εμφανίσεις σε αμερικανικές σειρές και ταινίες. «Grey's anatomy», «New girl», «Rush hour», «Grandfathered» βρίσκονται στο βιογραφικό της, ενώ πρόσφατα επιλέχθηκε από εκατοντάδες μοντέλα για να κρατήσει έναν μικρό ρόλο στην κωμωδία «Bad moms», στην οποία πρωταγωνιστεί η Μίλα Κούνις. Φυσικά, η Ελλάδα παραμένει για την 21χρονη αγαπημένος προορισμός διακοπών.

Τον Αύγουστο θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες στα πάτρια εδάφη, ενώ με την επιστροφή της στις ΗΠΑ θα συνεχίσει τις σπουδές της στη Διάγνωση Ιατρικών Υπερηχογραφημάτων στο School of Medical Sciences.

Keywords
Τυχαία Θέματα