Η γυμνή αλήθεια της... Βολιάνοβα

ΚΟΣΜΟΣΗ γυμνή αλήθεια της... ΒολιάνοβαΤρίτη, Μάρτιος 31, 2015 - 20:20

Πάντα αναζητεί τρόπο να προβάλλει τον εαυτό της στα μέσα ενημέρωσης και τα social media. Μετά τη φωτογράφιση μπροστά από το αυτοκίνητο της Κιμ Καρντάσιαν (πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο) και αφού αυτοχαρακτηρίστηκε «νέα Μπριζίτ Μπαρντό», λόγω του ενδιαφέροντός της για τα δικαιώματα των ζώων, τώρα η Ναντία Βολιάνοβα ξαναχτύπησε βάζοντάς τα με το YouTube.

Η γαλλορωσικής καταγωγής Αμερικανίδα ποπ σταρ -ή τέλος πάντων αυτό φιλοδοξεί να γίνει μια μέρα- έκανε φωτογράφιση, αυτή τη φορά διαμαρτυρόμενη. Αιτία είναι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του YouTube θεώρησαν πολύ προκλητικό το κλιπ του τραγουδιού της «Fuck me daddy», καθώς περιείχε πολλές γυμνές σκηνές. Ετσι αποφάσισαν πως αντίκειται στην περί ασέμνου πολιτική τους και κατέβασαν το βιντεοκλίπ.

Κάτι το οποίο ενόχλησε ιδιαίτερα την ανερχόμενη (;) στάρλετ, που έκανε μια πραγματικά γυμνή φωτογράφιση, για να αποδείξει -όπως είπε- στους υπευθύνους ποιο είναι το πραγματικό γυμνό. «Αυτό είναι πραγματικά γυμνό» έγραψε σε πινακίδα που κρατούσε στα χέρια της, στη συνέχεια όμως επέλεξε να την αφήσει κατά μέρος, ώστε να μη μένει τίποτα κρυφό από τον φωτογραφικό φακό. Παράλληλα πήρε στα χέρια της τυπωμένες εικόνες από το βιντεοκλίπ, θέλοντας να αποδείξει τη διαφορά γυμνού από γυμνό.

Παρά πάντως την προσπάθειά της, οι υπεύθυνοι του YouTube δεν συγκινήθηκαν. Το κλιπ παραμένει εκτός δικτύου. Οι θαυμαστές της Βολιάνοβα που θέλουν να το δουν μπορούν να το κατεβάσουν από άλλα δίκτυα και να το αποθηκεύσουν στον σκληρό τους δίσκο. Ετσι και αλλιώς η ξανθιά στάρλετ πέτυχε πάλι τον στόχο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα