Η γαμήλια ανθοδέσμη στον Γιώργο Λιάνη!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ γαμήλια ανθοδέσμη στον Γιώργο Λιάνη!Παρασκευή, Ιούνιος 27, 2014 - 17:44

Ο Γιώργος Λιάνης το μόνο που δεν περίμενε να ακούσει όταν πήγαινε στο πάρτι γάμου φιλικού του ζευγαριού ήταν «η ώρα η καλή». Ομως ένα απρόοπτο γεγονός έκανε τους καλεσμένους να σπεύσουν να ευχηθούν στον πρώην υπουργό (που δεν έχει παρά λίγους μήνες που χώρισε από την Κοραλία Καράντη) σύντομα και στα δικά του.

Στο κέντρο της αυλής όπου γινόταν το γλέντι, αμέσως μετά την τούρτα, τις καντάδες και τον χορό, η νύφη κάλεσε όλες τις ανύπαντρες για να πετάξει την ανθοδέσμη. Τα κορίτσια έσπευσαν, μια και το έθιμο θέλει

εκείνη που θα πιάσει την ανθοδέσμη να είναι η επόμενη που θα πάρει σειρά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η νύφη όμως πήρε φόρα και πέταξε την ανθοδέσμη τόσο μακριά, ώστε έφτασε σε ένα από τα πίσω τραπέζια και προσγειώθηκε στην κυριολεξία στο κεφάλι του Γιώργου Λιάνη. «Περιμένουμε κουφέτα» άρχισαν τότε να του φωνάζουν από την παρέα όπου καθόταν και ο φίλος του Γιώργος Χαρδαβέλλας. Ο Γιώργος Λιάνης πάντως -αν και έχει δοκιμάσει την εμπειρία του γάμου- δέχτηκε τις ευχές με χαμόγελα και κράτησε και την ανθοδέσμη ως... λάφυρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα