Η επιστροφή του Sakis στον τόπο του εγκλήματος

14:18 1/9/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ επιστροφή του Sakis στον τόπο του εγκλήματοςΤρίτη, Σεπτέμβριος 1, 2015 - 14:12

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος! Μετά την εμφάνισή του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης τον περασμένο Μάιο, όπου ερμήνευσε το «Αξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη, φαίνεται ότι... γλυκάθηκε και ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι κοστούμι και να «περιλάβει» το κλασικό ρεπερτόριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο ποπ σταρ

είναι έτοιμος να κάνει το ερχόμενο Σάββατο εμφάνιση-έκπληξη στο πλευρό της παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου, η οποία μαζί με την περίφημη ορχήστρα Mobile και τη χορωδία Μελωδοί συμμετέχει στις Ιωνικές γιορτές του Δήμου Νέα Σμύρνης.

Η συναυλία έχει οριστεί για τις 21.00 στο άλσος της περιοχής, με τους σπουδαίους καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ένα μουσικό οδοιπορικό με τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Λούτσιο Ντάλα, Μάνου Χατζιδάκι και Ενιο Μορικόνε.

Η μουσική διεύθυνση θα φέρει την υπογραφή του Θεόδωρου Ορφανίδη, ο οποίος στηρίζει ενεργά την απόφαση του Σάκη Ρουβά να ασχοληθεί με το κλασικό ρεπερτόριο, κάτι που αποδείχτηκε από την πρώτη συνεργασίας τους, όταν ο ποπ σταρ ερμήνευσε τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη «Ενα το χελιδόνι», Αξιον Εστί», «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ».

Μέχρι 11 Σεπτεμβρίου

Βέβαια το θέμα είναι ότι ο Σάκης έχει δεσμευτεί να μην εμφανιστεί πουθενά έως τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν θα παρουσιάσει τα «10 πιο θετικά τραγούδια της ζωής του» στη μεγάλη γιορτή γνωστής εταιρίας χυμών.

Εκτός κι αν η... στροφή στην ποιότητα που επιχειρεί να κάνει είναι «ανοιχτή» και δεν επηρεάσει τη συμφωνία του με τους διοργανωτές του μεγάλου event.

Keywords
Τυχαία Θέματα