Η Ελεονώρα Μελέτη σέρνει ξανά τον Σκάι στα δικαστήρια!

SHOWBIZΗ Ελεονώρα Μελέτη σέρνει ξανά τον Σκάι στα δικαστήρια!Παρασκευή, Ιανουάριος 26, 2018 - 20:35

❱❱ Η Ελεονώρα Μελέτη στην αγωγή κατά του σταθμού του Φαλήρου ζητά περισσότερα από 50.000 € για διαφυγόντα κέρδη

Μπορεί πριν

από λίγες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη να έλυσε εξωδικαστικά την πρώτη «μάχη» της με το κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Νίκος Αγαπηνός στην εκπομπή «Ολα καλά», η παρουσιάστρια ετοιμάζει νέα αγωγή κατά του σταθμού.

«Η υπόθεση έκλεισε εξωδικαστικά και κατεβλήθη ένα ποσό από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για χρηματική ικανοποίηση ηθικής βλάβης της τηλεπαρουσιάστριας. Η κυρία Μελέτη έχει επιφυλαχθεί ρητώς για την προσφυγή στα δικαστήρια σε ό,τι αφορά διαφυγόντα κέρδη από τη συγκεκριμένη υπόθεση» ανέφερε ο δικηγόρος και συνέχισε, εξηγώντας:

«Καταλαβαίνετε ότι υπήρχε και μια σημαντική ζημία της κυρίας Μελέτη από το γεγονός ότι έμεινε εκτός τηλεόρασης όλο το χρονικό αυτό διάστημα και μόλις τώρα προσελήφθη και ξεκίνησε να εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό». Κάνοντας γνωστό πως θα ασκηθεί και νέα αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού, ο δικηγόρος επεσήμανε πως επιλύθηκε μια σημαντική διαφορά και η παρουσιάστρια έχει λάβει χρηματικό ποσό ως αποζημίωση. Σε ερώτηση αν το ποσό που πήρε από το κανάλι ως αποζημίωση είναι κοντά στα 50.000 ευρώ -ποσό που διεκδικούσε αρχικά η παρουσιάστρια-, ο κ. Αγαπηνός απάντησε ότι «η διεκδίκηση του συνολικού ποσού, μαζί με την αγωγή που θα ασκηθεί, είναι για αρκετά μεγαλύτερο ποσό».

Δικογραφία

Να θυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη κατέθεσε αγωγή τον Οκτώβριο κατά του σταθμού, αναφέροντας στα δικόγραφα ότι είχε συμφωνήσει την παρουσίαση νέας καθημερινής εκπομπής, ψυχαγωγικής ή ενημερωτικής, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, αλλά η συνεργασία με το κανάλι διεκόπη «απρόσμενα και άνευ λόγου» τον Αύγουστο, όπως υποστηρίζει. Προσθέτει, μάλιστα, ότι το κανάλι ήταν ενήμερο για την κατάστασή της!

Η παρουσιάστρια, που διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς τον Απρίλιο θα γίνει μητέρα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την έκβαση της υπόθεσης, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην παρουσίαση του «Dancing» στους δημοσιογράφους, όπου θα δοκιμαστεί ως κριτής, αρχής γενομένης από απόψε στην πρεμιέρα!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα