Η Μπεζαντάκου στη σουίτα της Τζέιν Φόντα

SHOWBIZΗ Μπεζαντάκου στη σουίτα της Τζέιν ΦόνταΠαρασκευή, Οκτώβριος 23, 2015 - 18:04

Απολαμβάνει ειδυλλιακές στιγμές με τον σύζυγό της σε πεντάστερο της Μυκόνου όπου (στα 90's) είχε καταλύσει και η Χολιγουντιανή star

Κάν' το όπως η Τζέιν Φόντα... Σε σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων στη Μύκονο κατέλυσαν η Στέλλα Μπεζαντάκου και ο Χρήστος Γκίκας, απολαμβάνοντας ειδυλλιακές στιγμές περίπου δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους. Στην εν λόγω

σουίτα του «Mykonos Princess», που, σημειωτέον, διαθέτει όλες τις ανέσεις και εκπληκτική θέα, είχαν μείνει μετά τον γάμο τους, στις αρχές της δεκαετίας του '90, και η αειθαλής ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζέιν Φόντα και ο ιδρυτής του ειδησεογραφικού δικτύου CNN Τεντ Τέρνερ. Μάλιστα, απόλαυσαν τόσο την ελληνική φιλοξενία που την επέλεξαν για δεύτερη φορά σε επόμενο ταξίδι τους στο κυκλαδίτικο νησί.

Ούτε η Στέλλα με τον Χρήστο, όμως, βρέθηκαν τυχαία στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στον Αγιο Στέφανο. Ο ιδιοκτήτης διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον σύζυγο της τραγουδίστριας και τους κάλεσε να τους φιλοξενήσει.

Το ζευγάρι ανταποκρίθηκε, πραγματοποιώντας έτσι μια πρώτη μίνι γαμήλια απόδραση, αφού το κανονικό ταξίδι του μέλιτος θα ακολουθήσει αργότερα, γιατί αυτή τη στιγμή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Χρήστου (σ.σ.; ασχολείται με την εκτροφή και την εκπαίδευση σκύλων της ράτσας ροτβάιλερ) είναι αυξημένες.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου υποδέχτηκε πανηγυρικά τους νιόπαντρους, γεμίζοντας τον χώρο με λουλούδια, ενώ τους κέρασαν σαμπάνια και φράουλες. Η Στέλλα και ο Χρήστος πέρασαν αρκετό χρόνο στη βεράντα της σουίτας τους, χαλαρώνοντας και παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και τάβλι. Δεν παρέλειψαν, βέβαια, να απολαύσουν και τη θάλασσα στην παραλία της Παράγκας, αφού ο καιρός ήταν ακόμη θαυμάσιος. Τα βράδια οι δύο ερωτευμένοι έκαναν βόλτες στη Μικρή Βενετία, όπου αρκετός κόσμος τούς αναγνώρισε δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τον γάμο τους και ευχές για βίον ανθόσπαρτον.



Keywords
Τυχαία Θέματα