Η αποκαλυπτική Μόνικα Μπελούτσι κολάζει και στα 52 της

ΚΟΣΜΟΣΗ ανεπανάληπτη ερωτική σκηνή που εκθέτει το χυμώδες στήθος τηςΗ αποκαλυπτική Μόνικα Μπελούτσι κολάζει και στα 52 τηςΤρίτη, Δεκέμβριος 13, 2016 - 13:54

Η Μόνικα Μπελούτσι υπήρξε πάντα ένας θηλυκός πειρασμός. Μια εξαιρετικά γοητευτική γυναίκα, της οποίας ο αισθησιασμός αποτυπώνεται στο κινηματογραφικό πανί και συναγωνίζεται το υποκριτικό ταλέντο της, όπως αποκαλύπτουν ταινίες όπως η συνταρακτική «Μαλένα».

Ακόμη και τώρα, στα 52 της, που η Ιταλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη βραβευμένη με Emmy σειρά του Amazon «Mozart in the Jungle».

Στη σειρά ενσαρκώνει μια ντίβα της όπερας με το όνομα Αλεσάντρα και, σύμφωνα με το σενάριο, εκείνη και ο συμπρωταγωνιστής της στο κρεβάτι απολαμβάνουν μια βραδιά έντονου πάθους. Στην ανεπανάληπτη ερωτική σκηνή, η Μπελούτσι είναι όχι μόνο συγκλονιστικά σέξι αλλά και αποκαλυπτική, αφού εκθέτει το χυμώδες στήθος της.



Οπως δήλωσε ο Ρόμαν Κόπολα, ο σεναριογράφος και παραγωγός του σίριαλ, η Μπελούτσι ήταν η πλέον κατάλληλη υποψήφια για τον ρόλο: «Είναι αυθεντική... Είναι Ιταλίδα, είναι φλογερή και προφανώς πολύ όμορφη, ενδιαφέρουσα και δυναμική». Μια μικρή γεύση της σκηνής δίνουν φωτογραφίες και τρέιλερ της σειράς, που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία παραγωγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα