Η άγρια Οσα έρχεται με τσιγγάνικα βιολιά

SHOWBIZΗ άγρια Οσα έρχεται με τσιγγάνικα βιολιάΠέμπτη, Δεκέμβριος 11, 2014 - 16:28

Η «άγρια» Οσα του «Game of Thrones» έρχεται στην Ελλάδα! Χαράς ευαγγέλια για τους ορκισμένους fans της δημοφιλούς σειράς του HBO που σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ τηλεθέασης κι έχει χαρακτηριστεί «φαινόμενο». Η Νατάλια Τένα, όπως είναι το πραγματικό όνομα της τηλεοπτικής Οσα, θα πατήσει πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους προκειμένου να μας συστηθεί και ως τραγουδίστρια. Η 30χρονη σταρ

θα βρεθεί on stage στο ΤΙΚΙ Αthens, στην Ακρόπολη, μαζί με εξαμελή μπάντα, τους Molotov Jukebox. Πρόκειται για ένα συγκρότημα με πολύ ιδιαίτερο ήχο και ύφος, διαμορφωμένο στην πολυσυλλεκτική μουσική γειτονιά του Λονδίνου.

Φανατικό κοινό


Το 2014 κυκλοφόρησαν την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «Carnival Flower», την οποία οι ειδικοί της μουσικής κατέταξαν στη νέα μουσική τάση του tropical gypsy dance ήχου, που έχει δημιουργήσει τρομερό ρεύμα, αποκτώντας φανατικό κοινό σε Ευρώπη και Αμερική. Με την όμορφη Νατάλια στα φωνητικά και στο ακορντεόν να ηγείται του συγκροτήματος, αλλά και τσιγγάνικα βιολιά και τρομπέτες, οι Molotov Jukebox θα επιχειρήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου να παρασύρουν και το ελληνικό κοινό σε ένα γλέντι τόσο εκρηκτικό όσο και το όνομά τους. Θέλετε και το πιο... πικάντικο; Μέλος του συγκροτήματος είναι και ο σύντροφος της Νατάλια, Σαμ Απλεϊ, ο οποίος τραγουδάει και παίζει βιολί!


Η εν λόγω συναυλία ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός λόγος του ταξιδιού της Οσα από το «Game of Thrones» στη χώρα μας. Μία μέρα μετά, στις 18 Δεκεμβρίου, ξεκινάει στον πολυχώρο Μικρόκοσμος η προβολή της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «10.000 km - Η απόσταση μεταξύ μας». Το φιλμ που υπογράφει σκηνοθετικά ο Κάρλος Μάρκες Μαρσέτ παρακολουθεί την ερωτική ιστορία δύο νέων που ζουν στη Βαρκελώνη και τη στιγμή που αποφασίζουν να κάνουν παιδί αναγκάζονται να περάσουν έναν χρόνο χωριστά, με τον έναν να φεύγει για τη Νέα Υόρκη.


Γεννημένη στο Λονδίνο από Ισπανούς γονείς, η Νατάλια ζει στη βρετανική πρωτεύουσα έως σήμερα, αλλά ταξιδεύει συχνά λόγω της δουλειάς της. Εκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «About a boy» με τον Χιου Γκραντ. Μερικά χρόνια αργότερα ενσάρκωσε με επιτυχία τη Νυμφαδώρα σε τέσσερις ταινίες του «Harry Potter», ενώ αυτή την εποχή έχει στα σκαριά δύο νέα κινηματογραφικά πρότζεκτ.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα