Η... Barbie Μαρία Κορινθίου

SHOWBIZΗ «Νεράιδα» του ελληνικού θεάτρου έγινε κούκλαΗ... Barbie Μαρία ΚορινθίουΤρίτη, Δεκέμβριος 4, 2018 - 16:38

❱❱ Θα κυκλοφορήσει σε κούκλα με μελαχρινό μαλλί και με φορέματα της κολεξιόν που υπογράφει

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μετά τον Σάκη Ρουβά, τώρα και η Μαρία Κορινθίου γίνεται κούκλα! Την είδηση έκανε γνωστή η ηθοποιός, η οποία ανέβασε μακέτα του ομοιώματός της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Ω, ναι! Ερχεται!».

Η «Espresso»

έψαξε, έμαθε και σας αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια για το νέο επιχειρηματικό βήμα της όμορφης πλέον ξανθιάς! Και μπορεί η μακέτα να δείχνει τη Μαρία με το νέο look στα μαλλιά, ωστόσο η ηθοποιός με το μεσογειακό ταμπεραμέντο θα κυκλοφορήσει σε κούκλα όπως τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε, δηλαδή μελαχρινή. Η κούκλα Μαρία θα βγει στην αγορά με τη νέα χρονιά και θα φορά τα φορέματα από την ανοιξιάτικη κολεξιόν ρούχων που έχει την υπογραφή της ηθοποιού. Η παραγγελία έχει δοθεί στην Αμερική και όποιος θελήσει να αποκτήσει μια Μαρία... μινιατούρα πρέπει να την παραγγείλει από e-shop. Ωστόσο, αν υπάρχει ζήτηση, δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε καταστήματα παιχνιδιών.

Αυτές τις μέρες η ηθοποιός τρέχει και δεν φτάνει, αφού, εκτός από τις υποχρεώσεις που έχει στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» που ανεβαίνει στο θέατρο Broadway, θα κάνει κι ένα ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη για να φωτογραφηθεί για τη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν των ρούχων της.

Keywords
Τυχαία Θέματα