«Γυναικάς» το νέο αμόρε της J.Lo!

ΚΟΣΜΟΣ«Γυναικάς» το νέο αμόρε της J.Lo!Παρασκευή, Μάρτιος 10, 2017 - 19:17

Με δύσκολους παίκτες αποφάσισε να παίξει η Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς μετά τον Ντρέικ η Λατίνα σταρ έχει σχέση με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος είναι γνωστό ότι κάνει παιχνίδι όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στο κρεβάτι. Ο 41χρονος πρώην αστέρας του μπέιζμπολ, αφού ράγισε την καρδιά της ελληνικής καταγωγής συζύγου του Σύνθια Σκούρτης, άρχισε να αλλάζει τις διάσημες συντρόφους του σαν να ήταν πουκάμισα.

Αδιάκριτα

μάτια, σύμφωνα με τη «New York Post», είδαν τη Λόπεζ και τον 41χρονο Ροντρίγκεζ να έρχονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, στα παρασκήνια του χορευτικού show της 47χρονης στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα. «Φαινόταν ότι έχει συνεπάρει ο ένας τον άλλον» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. «Φαίνεται ενθουσιασμένη» ανέφερε για τη Λόπεζ πηγή του περιοδικού «People», σημειώνοντας ότι αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι ότι ο Ροντρίγκεζ είναι καλός πατέρας. Ωστόσο, σπεύδει να αναφέρει ότι η 47χρονη σταρ γνωρίζει πως ο πρώην αθλητής των Νιου Γιορκ Γιάνκις είναι γυναικάς και γι' αυτό είναι πολύ επιφυλακτική. «Προς το παρόν απλά διασκεδάζουν, καθώς η Λόπεζ είναι ελεύθερη και απολαμβάνει να βγαίνει ραντεβού μαζί του» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το διαζύγιο του Ροντρίγκεζ το 2008 από την ελληνικής καταγωγής Σύνθια Σκούρτης, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, ο αθλητής είχε, μεταξύ άλλων, ανάμεσα στις κατακτήσεις του την Κάμερον Ντίαζ, την Κέιτ Χάντσον και το μοντέλο Τόρι Γουίλσον.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα