Γνωστή show woman μήνυσε τον άνδρα της για ξυλοδαρμό!

12:57 4/7/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΓνωστή show woman μήνυσε τον άνδρα της για ξυλοδαρμό!Παρασκευή, Ιούλιος 4, 2014 - 12:52

Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, λέει σοφά μια παλιά λαϊκή ρήση, η οποία επιβεβαιώνεται πλήρως στην περίπτωση πασίγνωστης ηθοποιού, η οποία κατέφυγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον επίσης πολύ γνωστό αθλητή σύζυγό της για ξυλοδαρμό! Ομως, όχι μόνο είναι ακόμη μαζί, αλλά φωτογραφίζονται και σε τρυφερά ενσταντανέ προκειμένου να αποδείξουν ότι όλα στη σχέση τους είναι μέλι γάλα!

Αν και το λαμπερό ζευγάρι της showbiz

σε κάθε εμφάνισή του φροντίζει να δείχνει πόσο αγαπημένο είναι, φαίνεται τελικά πως όταν σβήνουν τα φώτα, αρχίζει ο εφιάλτης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», πριν από περίπου δέκα ημέρες στο σπίτι όπου διαμένει το ζευγάρι στα βόρεια προάστια της Αθήνας ξέσπασε άγριος καβγάς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ακόμη και της Αστυνομίας. Σε κακή κατάσταση, η 45χρονη ηθοποιός και πασίγνωστη τηλεπερσόνα κάλεσε το κέντρο της Αμεσης Δράσης και ζήτησε από τους αστυνομικούς να μεταβούν στο σπίτι της, καθώς ο κατά πολύ νεότερος σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της είχε σηκώσει χέρι και την είχε χτυπήσει άγρια.

Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί με περιπολικό στην κατοικία του ζευγαριού. Εκεί όμως δεν βρήκαν τον σύζυγο, αλλά φανερά καταρρακωμένη την άτυχη ηθοποιό, η οποία έφερε εκδορές στο πρόσωπό της και μώλωπες. Το πλήρωμα του περιπολικού, αφού κατέγραψε το περιστατικό, ενημέρωσε την όμορφη TV persona για το τι έπρεπε να κάνει στη συνέχεια προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της. Οι αστυνομικοί τη συμβούλευσαν να επισκεφθεί αμέσως το τμήμα της περιοχής της και να υποβάλει έγκληση για ξυλοδαρμό κατά του συζύγου της.

Τελικά εκείνη άκουσε τις συμβουλές τους και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει και υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό και εξύβριση. Ετσι, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να τον αναζητούν προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Παρά τις αναζητήσεις όμως, ο αθλητής εκείνο το βράδυ δεν εντοπίστηκε. Ωστόσο, νωρίς το πρωί της επομένης ημέρας οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο τμήμα την είδαν, έκπληκτοι, να καταφθάνει και πάλι, φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά για να κρύβει τα σημάδια στο πρόσωπό της.

Την απέσυρε

Οχι όμως για να μάθει σε τι σημείο βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συζύγου της, αλλά προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του, ώστε να μην ξεσπάσει σκάνδαλο!

Οπως δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς, δεν επιθυμούσε να δει τον πατέρα των παιδιών της να συλλαμβάνεται και την κρίση στον γάμο τους να γίνεται πρώτο θέμα σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ετσι οι Αρχές σταμάτησαν να αναζητούν τον γνωστό αθλητή και η μήνυση κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων! Ωστόσο, η αρχική καταγγελία για το περιστατικό έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος... Οπως όλα δείχνουν, η TV persona ίσως αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον σύζυγό της. Ισως για να προστατεύσει τα παιδιά της από τη δημοσιότητα, αν το περιστατικό λάμβανε μεγάλες διαστάσεις. Πριν από μερικά 24ωρα πάντως οι δυο τους έκαναν κοινή έξοδο σε πρεμιέρα παράστασης κι έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και αγαπημένοι.

Το... προξενιό και ο έρωτας με την πρώτη ματιά

Η ΣΧΕΣΗ της ηθοποιού με τον γοητευτικό αθλητή μετράει πάνω από δέκα χρόνια, ενώ τα τελευταία πέντε είναι παντρεμένοι. Το λαμπερό ζευγάρι γνωρίστηκε με... προξενιό, αφού ένας από τους καλύτερους φίλους εκείνου κανόνισε να συναντηθούν, καθώς θεωρούσε ότι θα ταίριαζαν πολύ. Αμέσως κατάλαβαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, γι' αυτό κι έγιναν γρήγορα ζευγάρι, το οποίο -λόγω και της εντυπωσιακής εμφάνισής τους- φιλοξενούταν συχνά στις σελίδες περιοδικών και εφημερίδων. Εως και σήμερα χαρακτηρίζονται ως ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz. Η τηλεπερσόνα με τις πολλές δουλειές στο ενεργητικό της, από την παρουσίαση shows έως και τη συμμετοχή σε ένα από αυτά, δηλώνει συχνά πως έχει την πλήρη στήριξη του συζύγου της σε ό,τι κάνει - και δεν είναι λίγα αυτά που έχει επιτύχει. Τραγουδάει, χορεύει, παίζει - με μεγάλη επιτυχία. Βέβαια, η ολοκλήρωση της ευτυχίας και των δύο ήρθε όταν απέκτησαν τα δύο παιδιά τους.

Το ζευγάρι φροντίζει να μην απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή, κάτι που έγινε και τώρα, αλλά και με τον γάμο του, αφού όταν οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν, είχαν λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους. Προτιμούν να ζουν την καθημερινότητά τους σε χαμηλούς τόνους, αφού ιδιαίτερα εκείνη δεν θέλει να μπλέκει τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά της θέματα, προβάλλοντας τα αγαπημένα της πρόσωπα κάθε φορά που χρειάζεται μια... πινελιά δημοσιότητας. Πάντως, όταν δίνουν συνεντεύξεις, μιλούν πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον, χωρίς να αφήνουν αιχμές για κλονισμούς στη σχέση τους.

Γιούλη Σταρίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα