Γιατρός αποκαλύπτει το μυστικό του Ντ. Τραμπ για πλούσια κόμη

17:45 3/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΓιατρός αποκαλύπτει το μυστικό του Ντ. Τραμπ για πλούσια κόμηΠαρασκευή, Φεβρουάριος 3, 2017 - 17:42

Κατά την ορκωμοσία του ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε υποστηρίξει πως, αν έβρεχε, θα ήταν μια καλή ευκαιρία να πειστούν και οι πιο δύσπιστοι πως τα μαλλιά της κεφαλής του είναι δικά του.

Την απορία για το πώς ο 70χρονος πρόεδρος διατηρεί την κόμη του λύνει ο προσωπικός του γιατρός δρ Χάρολντ Μπόρνσταϊν, ο οποίος, μιλώντας στους «New York

Times», αποκάλυψε πως ο πρόεδρος παίρνει καθημερινά ένα φάρμακο που βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών. Λαμβάνει επίσης φάρμακο για τη ροδόχρο ακμή που έχει, στατίνες κατά της χοληστερίνης και των λιπιδίων και μια παιδική ασπιρίνη, για να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

Φάρμακο για τον προστάτη

Η αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος Τραμπ χρησιμοποιεί ένα φάρμακο που προστατεύει τον προστάτη, για να διατηρεί τα μαλλιά του, γεγονός όχι ευρέως γνωστό, λύνει καθώς φαίνεται και τον γρίφο γιατί οι εξετάσεις του αποκαλύπτουν πολύ χαμηλό επίπεδο του ειδικού προστατικού αντιγόνου PSA, ενός δείκτη για τον καρκίνο του προστάτη.

Ο Τραμπ παίρνει μικρή δόση της φαρμακευτικής ουσίας φιναστερίδη, που συμβάλλει στη θεραπεία της ανδρικής τριχόπτωσης. Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, ερωτώμενοι για τις αποκαλύψεις του γιατρού, αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Το βέβαιο είναι πως ο νέος πρόεδρος ξέρει το μυστικό κατά της τριχόπτωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα