Γάμος στον βυθό της Κρήτης

SHOWBIZΓάμος στον βυθό της ΚρήτηςΠέμπτη, Μάιος 29, 2014 - 16:40

Το απύθμενο βάθος του έρωτά του σφράγισε ένα ζευγάρι Ρώσων με μια γαμήλια τελετή που τελέστηκε στον... βυθό του Λιβυκού πελάγους! Η Μαρία Ομπριβάλινα και ο Ρενάτ Αντίκοφ ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπως άλλωστε εκατοντάδες ακόμη ζευγάρια που επιθυμούν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τα μαγευτικά τοπία της Ελλάδας. Ομως

σε αυτή την περίπτωση οι δύο 28χρονοι Ρώσοι επέλεξαν να πρωτοτυπήσουν και να πουν το «ντα» με φόντο τον ελληνικό βυθό.

Το ζευγάρι, φορώντας περιβολή δύτη -με μάσκες και βατραχοπέδιλα, αντί νυφικού και γαμπριάτικου κοστουμιού- βούτηξε στα νερά της Κρήτης, κολύμπησε μέχρι την ειδική πλατφόρμα που είχε κατασκευαστεί επτά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και φωτογραφήθηκε με πλακάτ που επισφράγιζαν τη διά βίου δέσμευσή του.

Βραβείο

Η απόφαση για τον υποβρύχιο γάμο ελήφθη όταν το ζευγάρι από το Saransk κέρδισε το ξεχωριστό βραβείο σε διαγωνισμό που διοργάνωσε τουριστικό γραφείο σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο Καλυψώ στην Κρήτη. Η Μαρία και ο Ρενάτ, που δεν είχαν ασχοληθεί με καταδύσεις στο παρελθόν, έφτασαν στο νησί λίγες ημέρες πριν από τον γάμο για να... προπονηθούν, κάνοντας εντατικά μαθήματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα