Φρέσκο αμόρε σε χρόνο dt

SHOWBIZΦρέσκο αμόρε σε χρόνο dtΠέμπτη, Ιούνιος 30, 2016 - 17:18

In love και πάλι, λίγες μόλις ημέρες μετά τον χωρισμό του από τη Ζοζεφίν Γουέντελ, ο Δημήτρης Παππάς. Ο επιχειρηματίας, γιος της Χριστίνας Παππά, είναι ζευγάρι εδώ και μια εβδομάδα με την Αθηνά Καρούζου, μια μελαχρινή, εντυπωσιακή κοπέλα, με την οποία γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων.

Μάλιστα, το όμορφο κορίτσι έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες, γι’ αυτό στα σχέδιά του είναι να φύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, όπου θα σπουδάσει εικαστικά.

Το ζευγάρι δεν κρύβει

τον «φρέσκο» έρωτά του και μάλιστα ανταλλάσσει καυτά φιλιά στις βόλτες του στη Γλυφάδα. Συχνά οι δυο τους γευματίζουν μαζί, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον του Δημήτρη λένε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα άφησε πίσω του τον χωρισμό του από τη Ζοζεφίν, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον τρίτο κύκλο του «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1.

Δεν το περίμενε

Οσο για την πρώην του; Οπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά, το... φυσάει και δεν κρυώνει, αφού δεν περίμενε ότι λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τους ο πρώην σύντροφός της θα έβρισκε τον έρωτα στα μάτια μιας άλλης γυναίκας.

Μάλιστα, για να ξεπεράσει το... σοκ, το έχει ρίξει στη διασκέδαση και στο φλερτ, αφού, όπως έχει τραγουδήσει ο Σπύρος Σπυράκος, «Ο έρωτας με έρωτα περνάει». Αυτό δε που την έχει «ενοχλήσει» περισσότερο είναι ότι ο Δημήτρης δεν προσπάθησε να την προστατεύσει, κρατώντας το ειδύλλιό του, έστω και για λίγο καιρό, μυστικό, αλλά κυκλοφορεί άνετα με την Αθηνά στα στέκια του, αδιαφορώντας παντελώς για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα