Φωτιά στα κρεβάτια της Αθήνας!

COVER STORYEspresso ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΦωτιά στα κρεβάτια της Αθήνας!Τετάρτη, Απρίλιος 13, 2016 - 15:08

Φωτιά στα... κρεβάτια της Αθήνας βάζει η Νένα Χρονοπούλου με ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αυτό το Σαββατοκύριακο και θα κάνει αρκετούς γνωστούς Ελληνες να χάσουν τον ύπνο τους!

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η έκδοση φέρει τον τίτλο «Αν μιλούσε το... αι2ον» και το συναρπαστικό είναι ότι μέσα από τις 352 σελίδες του «παρελαύνουν» πασίγνωστα πρόσωπα, μεταξύ άλλων μια ξανθιά δημοφιλής παρουσιάστρια, ένας γοητευτικός εφοπλιστής, μια έγκυρη δημοσιογράφος, ένα εντυπωσιακό μοντέλο και μια πασίγνωστη υψηλόβαθμη δικαστικός.

Ολοι τους εκμυστηρεύτηκαν στην ηθοποιό, σε κάποια φάση της ζωής τους, τις πιο απόκρυφες ερωτικές ιστορίες τους, που μπροστά τους οι «50 αποχρώσεις του Γκρι» μοιάζουν απλώς... λίγες. Κυρίως γιατί τα συγκλονιστικά περιστατικά από τα άδυτα της κρεβατοκάμαράς τους τα διηγείται ένα «αιδοίο» που μαρτυρά στο κοινό την πραγματική ταυτότητα των «πρωταγωνιστών», μέσα από λεπτομερείς περιγραφές, χωρίς όμως να αναφέρονται (για ευνόητους λόγους) τα πραγματικά ονόματά τους. Από τις 20 συγκλονιστικές ιστορίες, που περιλαμβάνουν άφθονο σεξ, περίεργα βίτσια, πάθη, ψέματα, βιντεοκασέτες, κοπρολάγνους και περιπέτειες με φουσκωτές κούκλες, η «Espresso» δημοσιεύει αποκλειστικά πέντε από αυτές, ίσως τις πιο σοκαριστικές. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Παρασκευή στις 21.00 στο γήπεδο Tae Kwon Do, στο πλαίσιο της έκθεσης Erotic Art.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια...

Κάποιοι βαφτίζουν εμπειρία τα παράλογα «θέλω» τους

«Ολες είναι πραγματικές ερωτικές ιστορίες» δηλώνει η συγγραφέας του βιβλίου «Αν μιλούσε το αι2ον» που θα παρουσιαστεί μεθαύριο στο Erotic Art
Οι άκρως απόρρητες στιγμές επωνύμων

Η παρουσιάστρια, ο επιχειρηματίας, η δημοσιογράφος, το μοντέλο και η δικαστίνα • Θεοσεβούμενο ζευγάρι αγκαλιά με... «κούκλα» • Οι αποκαλύψεις της Νένας Χρονοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα