«Φοιτήτριες» γεμίζουν τα νησιά με αγγελίες για ερωτικές υπηρεσίες

17:43 4/5/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Φοιτήτριες» γεμίζουν τα νησιά με αγγελίες για ερωτικές υπηρεσίεςΠέμπτη, Μάιος 4, 2017 - 17:43

Εν όψει του καλοκαιριού νεαρές κοπέλες που αυτοαποκαλούνται «φοιτήτριες» γνωστοποιούν σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι είναι... διαθέσιμες για να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες, φυσικά με το αζημίωτο!

Στις αγγελίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο δηλώνουν ότι θέλουν να ξεφύγουν από την πίεση των σχολών τους και βάζουν πλώρη για τα τουριστικά νησιά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πρόθυμες για όλα, αρκεί να εξασφαλίσουν τα... έξοδά τους!
«Είμαι η Γιολάντα, 19χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Ερχομαι με καυτές διαθέσεις στον χώρο σου για πολλά καυτά παιχνιδάκια σεξουαλικού τύπου. Για καυτά αγοράκια αλλά και κοριτσάκια!» αναφέρει μια αγγελία.

Το «μενού» έχει απ' όλα, αρκεί να πληρώνει ο πελάτης! Η έξαρση που παρατηρείται στην παροχή παράνομων ερωτικών υπηρεσιών έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών. Και μπορεί οι... επιμελείς «φοιτήτριες» να βαφτίζουν την αμοιβή... «δωράκι», όμως η ουσία παραμένει η ίδια.

Λόγω του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα της, η Ρόδος φαίνεται ότι προσελκύει πολλές τέτοιες «φοιτήτριες», που φροντίζουν να προαναγγέλλουν την άφιξή τους: «Ανεξάρτητη κοπέλα, χωρίς γραφεία, έρχομαι στον χώρο σου, σπίτι σου ή σε ξενοδοχείο εντός Ρόδου, να απογειώσω τις σεξουαλικές σου επιθυμίες..! Είμαι εδώ για εσένα, για να ζήσεις αξέχαστες στιγμές πάθους και ηδονής και να ζήσεις κάτι το ανεπανάληπτο!»

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
ερωτικεσ αγγελιες , ερωτηκεσ αγγελιεσ κατερηνα.
Τυχαία Θέματα