Φανατικοί θαυμαστές του Παντελίδη έκαναν γκράφιτι με το πρόσωπό του!

SHOWBIZΦανατικοί θαυμαστές του Παντελίδη έκαναν γκράφιτι με το πρόσωπό του!Τετάρτη, Μάιος 11, 2016 - 14:01

Ζωντανή κρατούν τη μνήμη του Παντελίδη Παντελίδη οι φανατικοί θαυμαστές του, οι οποίοι δεν ξεχνούν τον νεαρό τραγουδιστή, που γεννήθηκε στα προσφυγικά της Νέας Ιωνίας και κατάφερε να φτάσει με το ταλέντο και τη φωνή του στην κορυφή.

Πρόσφατα ο καλός φίλος και συνεργάτης του Στέλιος Ντούρας ανέβασε στη σελίδα του στο facebook

ένα τεράστιο γκράφιτι με το πρόσωπο του 32χρονου ερμηνευτή, αλλά και στίχους των τραγουδιών του γραμμένους σε μάντρες και τοίχους σχολείων.

«Είσαι παντού, αγοράκι μου...» έγραψε ο Στέλιος και τα σχόλια των φίλων του και φαν του Παντελή άρχισαν να αυξάνονται λεπτό το λεπτό. Το post, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral. Η οικογένεια Παντελίδη δέχεται ακόμη, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του, τα συλλυπητήρια του κόσμου στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών που διατηρούν στη Νέα Ιωνία. Στο σπίτι τους καταφθάνουν δεκάδες γράμματα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα και δώρα αγάπης, όπως εικόνες αγίων. Πρόσφατα παρέλαβαν ταχυδρομικώς μια πλάκα Καρύστου με σκάλισμα την προσωπογραφία του Παντέλου, όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, γεγονός που έφερε δάκρυα συγκίνησης στα μάτια της μητέρας του Αθηνάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα