Εξομολογήσεις από το κρεβάτι!

SHOWBIZΑθερίδης και Καρύδη φωτογραφήθηκαν για γνωστό περιοδικό και δεν έκρυψαν τον έρωτά τουςΕξομολογήσεις από το κρεβάτι!Παρασκευή, Οκτώβριος 21, 2016 - 16:30

Μαζί στη ζωή, μαζί στη δουλειά, τώρα μαζί και στις συνεντεύξεις! Το «σίριαλ» του μεγάλου έρωτα του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη συνεχίζεται με νέο... επεισόδιο!

Οι δύο ηθοποιοί, που αποκάλυψαν πέρυσι -ύστερα από 12 χρόνια- πως είναι ζευγάρι, φωτογραφήθηκαν μαζί στο κρεβάτι για το εξώφυλλο του περιοδικού «Down Town», ανταλλάσσοντας δημόσια ερωτικές εξομολογήσεις. «Αγάπη, απέραντη αγάπη μόνο αισθάνομαι για τη Σμαράγδα. Επίσης, νιώθω συντροφικότητα, μοιράζομαι μαζί της όλη μου τη ζωή» δήλωσε ο Αθερίδης για τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

«Θαυμάζω στον Θοδωρή το πόσο καλός και ανεκτικός είναι. Είναι πηγαίο ταλέντο και ό,τι δημιουργεί του βγαίνει πολύ εύκολα» ανταπέδωσε η Σμαράγδα. Σημειώνεται πως το concept της φωτογράφισής τους για το περιοδικό μοιάζει με τo shooting της παράστασης «Το ψέμα» στο Μικρό Παλλάς, όπου συμπρωταγωνιστεί το ζευγάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα