Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης πλαστών εισιτηρίων συγκοινωνιών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης πλαστών εισιτηρίων συγκοινωνιώνΠαρασκευή, Νοέμβριος 18, 2016 - 15:45

Πλαστά εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών διακινούσε εδώ και χρόνια, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, διέθετε ακόμα και δική του εκτυπωτική μονάδα!

Συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ, έπειτα από έφοδο των αστυνομικών Αρχών στη μονάδα, στην περιοχή του Μενιδίου, εντοπίστηκαν

συνολικά 20.000.000 πλαστά εισιτήρια! Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους υπευθύνους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο κύκλωμα συμμετείχαν και ιδιοκτήτες άλλων μονάδων.

Η δράση του κυκλώματος διακίνησης πλαστών εισιτηρίων, στο οποίο μάλιστα φέρεται ότι εμπλέκονται περισσότεροι από 15 υπάλληλοι της ΣΤΑ.ΣΥ., που διαχειρίζεται τα μέσα σταθερής τροχιάς, όπως το μετρό, το τραμ και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, είχε εντοπιστεί προ μηνών. Ηδη τρεις προϊστάμενοι από τη διεύθυνση καταμέτρησης κομίστρου και άλλοι 12 υπάλληλοι από τα εκδοτήρια βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών για την κομπίνα με τα πλαστά εισιτήρια, η οποία προκάλεσε ζημιά εκατομμυρίων στις αστικές συγκοινωνίες.

Να σημειωθεί ότι με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΣΤΑ.ΣΥ. για τους τρεις υπαλλήλους αποφασίστηκε η καταγγελία των συμβάσεων αορίστου χρόνου, ενώ οι υπόλοιποι 12 παραπέμπονται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Keywords
Αναζητήσεις
σπιρα παρανομων εισιτηριων
Τυχαία Θέματα