Εβαλε να σκοτώσουν γυναίκα και κόρη, αλλά τον πρόδωσε το sms

ΚΟΣΜΟΣΕβαλε να σκοτώσουν γυναίκα και κόρη, αλλά τον πρόδωσε το smsΤρίτη, Φεβρουάριος 14, 2017 - 19:36

Οταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, και μάλιστα δολοφονίας, κάποιες φορές το σύμπαν τον τιμωρεί προτού προλάβει να τα πραγματοποιήσει!

Στην περίπτωση του 42χρονου Αμερικανού Τζεφ Λάιτλ η θεία δίκη έδρασε κάνοντάς τον απρόσεκτο.
Ο Λάιτλ, αντί να στείλει sms στον πληρωμένο δολοφόνο που ήθελε να προσλάβει για να σκοτώσει τη γυναίκα και τη μικρή κόρη του,

το έστειλε στο πρώην αφεντικό του, καταλήγοντας στη φυλακή.

Αυτό που ποθούσε απεγνωσμένα ο Λάιτλ (από το Μονρόε της Ουάσινγκτον) ήταν να λάβει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της γυναίκας του Ρόντα Μι Φουντανίλα Λάιτλ και της 4χρονης κόρης του, ποσό που ξεπερνούσε το 1.400.000 ευρώ.

Σε υποψήφιο δολοφόνο

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που παρουσιάστηκαν σε δικαστήριο της Ουάσινγκτον, ο 42χρονος υποσχέθηκε σε υποψήφιο δολοφόνο τα μισά χρήματα, αν τις σκότωνε. Ο Λάιτλ τον ενημέρωσε για την ώρα που η γυναίκα του επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά της, ζητώντας του η διπλή δολοφονία να φανεί σαν ατύχημα ή σαν ληστεία, που ξέφυγε από τον έλεγχο.

«Γεια σου, Σέιν, πώς πάει; Θυμάσαι που είπες ότι θα με βοηθούσες να σκοτώσω τη γυναίκα μου; Θα δεχτώ την προσφορά σου» έγραφε μήνυμα που ήθελε να στείλει στον υποψήφιο δολοφόνο ο Λάιτλ. Αντί για αυτόν όμως, το έστειλε στο πρώην αφεντικό του, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία. Την περασμένη Τετάρτη ο Λάιτλ συνελήφθη και κρατείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα