Εβαλαν ζωντανό (;) στον καταψύκτη τον άτυχο ναυτικό

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕβαλαν ζωντανό (;) στον καταψύκτη τον άτυχο ναυτικόΔευτέρα, Ιανουάριος 18, 2016 - 13:30

Τον μηχανισμό του θανάτου του 63χρονου Βασίλη Κοκκίνη θα αποκαλύψει η νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει σήμερα η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού, αναζητώντας απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Η έρευνα θα επικεντρωθεί στο ενδεχόμενο ο άτυχος συνταξιούχος ναυτικός να ήταν ακόμα αναίσθητος αλλά ζωντανός, όταν τοποθετήθηκε μέσα στον

καταψύκτη όπου βρέθηκε, μέσα στο διαμέρισμα της εξαφανισμένης πρώην συζύγου του στην Καλλιθέα.

Στο μεταξύ, οι Αρχές της Βουλγαρίας που αναζητούν τα ίχνη της 45χρονης Ρομά από τη Βάρνα, σε συνεργασία με τους Ελληνες συναδέλφους τους, προσπαθούν να ακολουθήσουν την πορεία των 230.000 ευρώ που φέρεται ότι είχε «σηκώσει» η βασική ύποπτη για τη δολοφονία από τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό τους.

Ηδη υπάρχουν στοιχεία ότι η Βουλγάρα επένδυσε τα χρήματα αγοράζοντας ακίνητα, τα οποία έχει γράψει στον ανήλικο γιο που είχε αποκτήσει με τον άτυχο ναυτικό, στους γονείς της, αλλά και στον μεγαλύτερο γιο της από το πρώτο γάμο της.

Μάχη για την επιμέλεια

Το μεγάλο ποσό είχε καταθέσει το 2005 στο όνομα του ανήλικου παιδιού ο παππούς του, δηλαδή ο πατέρας του Βασίλη Κοκκίνη, λίγο προτού αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο σε προχωρημένα γηρατειά. Στον τραπεζικό λογαριασμό, μαζί με το παιδί, ήταν συνδικαιούχοι ο πρώην ναυτικός και η 45χρονη Ρομά από τη Βουλγαρία, που φαίνεται πως είχε μοναδικό σκοπό να βάλει χέρι στις καταθέσεις. Η μεγάλη δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε μεταξύ του ζευγαριού για το διαζύγιο αλλά -κυρίως- για την επιμέλεια του παιδιού κράτησε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Στο διάστημα αυτό η 45χρονη εξαφανίστηκε αρκετές φορές μαζί με το παιδί, αλλά ταυτόχρονα «έφευγαν» και δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό. Οταν η Βουλγάρα αντιλαμβανόταν ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει από την τσιμπίδα του νόμου, εκμεταλλευόταν τη μεγάλη αδυναμία του πρώην ναυτικού στον ανήλικο γιο του και επέστρεφε στην Αθήνα.

Τα έβρισκε για λίγο με τον εν διαστάσει σύζυγό της και, όταν έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία, έβγαζε ξανά χρήματα από τον λογαριασμό και έφευγε πάλι μαζί με τον γιο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα