ΕΠΟ και... Ρανιέρι έκαναν την Εθνική Ελλάδος παιδική χαρά

ΑΘΛΗΤΙΚΑTo ξέσπασμα του Φάνη ΓκέκαΕΠΟ και... Ρανιέρι έκαναν την Εθνική Ελλάδος παιδική χαράΤρίτη, Ιούνιος 16, 2015 - 16:43

«Κανένας δεν περίμενε αυτή την κατρακύλα» τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Φάνης Γκέκας (φωτό) για την Εθνική Ελλάδος, προσθέτοντας πως «φταίξαμε όλοι. Τη μεγαλύτερη ευθύνη θεωρώ πως έχουν οι παράγοντες της Ομοσπονδίας για τις ριζικές αλλαγές που έκαναν, αλλά και ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

»Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος του έδωσε εν λευκώ την Εθνική για να κάνει αυτό που έκανε. Οταν βλέπεις

ότι καταστρέφει την ομάδα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να του πεις "γεια σου". Ηταν παιδική χαρά η ομάδα. Από τη στιγμή που αφήνει τον κάθε μάνατζερ στα αποδυτήρια της Εθνικής, τι να πούμε... Εμένα με κατέστρεψε». Επεσήμανε ακόμη ότι «οι Ελληνες ξεχνάμε πολύ εύκολα.

»Υπήρχαν παίκτες που, όταν κάθονταν στο τραπέζι, τα έλυναν όλα. Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν αυτοί οι παίκτες. Μας έστειλαν για σύνταξη. Μόνο ο Κατσουράνης έχει μείνει τώρα».

Οσο για την επόμενη μέρα της «γαλανόλευκης», υποστήριξε πως «πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι. Μπορεί να υπάρχει ακόμη μια ελπίδα να περάσουμε ως τρίτοι, αλλά ας την αφήσουμε στην άκρη. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να έρθει τώρα μια ανανέωση.

»Θεωρώ πως με κάποιους παλιούς και με τους νέους η Εθνική μπορεί να έχει μέλλον. Είναι κρίμα αυτό που γίνεται τώρα, γιατί χαραμίζονται ποδοσφαιριστές που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα».

Κλείνοντας, για το μέλλον του ξεκαθάρισε πως «αυτή τη στιγμή είμαι διακοπές. Κατά 90% θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Τουρκία. Δεν υπάρχει τίποτα με τον Ηρακλή».

ΔΑΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα