Επιβίωση στις ξαπλώστρες για δύο πρώην «Μαχητές»

SHOWBIZΚολιδά και Αργιανίδης δεν ξεκολλάνε από τον Αγιο ΔομίνικοΕπιβίωση στις ξαπλώστρες για δύο πρώην «Μαχητές»Δευτέρα, Απρίλιος 10, 2017 - 15:44

Αποχώρησε μεν την περασμένη Πέμπτη από το «Survivor», παραμένει δε στον Αγιο Δομίνικο, απ' όπου στέλνει... απολογίες για όσα είπε για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ κάνει παρέα και στην τραυματισμένη από το αυτοκινητικό ατύχημα Ειρήνη Κολιδά.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Πάνος Αργιανίδης ανήρτησε κοινή φωτογραφία τους στο Instagram, σε μια από τις παραλίες του νησιού, δείχνοντας

πως η «Μαχήτρια» είναι καλά. Μάλιστα, και η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο facebook από τον Αγιο Δομίνικο, με λεζάντα το γνωστό ρητό «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».

Η αποχώρηση του μάνατζερ ράγκμπι έχει φουντώσει το... κουτσομπολιό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ενώ ο ίδιος θεώρησε σωστό να δώσει μερικές εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει μετακομίσει στο στρατόπεδο των «Μαχητών». Θέλοντας να δώσει τη δική του ερμηνεία, ο Πάνος έκανε μια ανάρτηση στο γκρουπ «Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι», στο facebook, στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε γιατί «έθαβε» τον Σπαλιάρα στον Μπο, ενώ μετά, μπροστά του, τον εκθείαζε. Εκανε λόγο για στρατηγική, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι τόσο αφελής να εκθέσω τον Γιάννη την ώρα του παιχνιδιού και ειδικά στην έναρξη του αγώνα που οι κάμερες είναι στην εκκίνηση. Εχω ήδη μιλήσει με τον Γιάννη από προηγούμενη μέρα για τη σημασία της παρουσίας του και την αποχώρησή μου και το πώς πρέπει να φερθεί σε κάθε «Μαχητή» για να τους εμψυχώσει».

Και ενώ η Ειρήνη Κολιδά ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα (ο Μάριος ενδέχεται να επιστρέψει στο παιχνίδι), η Ελεονώρα Μελέτη φτιάχνει βαλίτσες, αφού θα βρεθεί για μία εβδομάδα στον Αγιο Δομίνικο για να γνωρίσει τους παίκτες και να δει τις συνθήκες του reality επιβίωσης. Με την επιστροφή της θα αρχίσει να κάνει προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει στον Σκάι καθημερινά 15.00-17.00 και θα έχει ως θέμα, φυσικά, το «Survivor».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, κρίθηκε απαραίτητη από την παραγωγή η αποστολή ψυχολόγου στο εξωτικό νησί, καθώς οι αντοχές των παικτών είναι μειωμένες από την εξάντληση, την πείνα και την πολυήμερη παραμονή τους.

Πάνος ΑργιανίδηςΕιρήνη ΚολιδάΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα