«Επετειακά» γεννητούρια για Νομικού - Θεοδωρίδη

SHOWBIZ«Επετειακά» γεννητούρια για Νομικού - ΘεοδωρίδηΤρίτη, Μάρτιος 27, 2018 - 11:59

❱❱ Ανήμερα την 25η Μαρτίου Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης υποδέχτηκαν τον γιόκα τους

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έγιναν για πρώτη φορά

γονείς ανήμερα την 25η Μαρτίου! Η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 22.12 το βράδυ της Κυριακής, με φυσιολογικό τοκετό, ενώ στο πλευρό της ήταν συνέχεια ο ευτυχής μπαμπάς, ο οποίος, εκτός του ότι μοιράστηκε όλη την ανυπομονησία μαζί της, είχε και ενεργό ρόλο, καθώς ήταν αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο.

Ο Θεοδωρίδης τζούνιορ, ο οποίος θα πάρει το όνομα Σάββας από τον παππού του, γεννήθηκε 3 κιλά και 30 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. Αυτό επιβεβαίωσε και ο μαιευτήρας της Δούκισσας, Πέτρος Νικολαΐδης, ο οποίος, μιλώντας στο Εpsilon, αποκάλυψε τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας μετά τη γέννηση του παιδιού της. «Ο τοκετός ήταν σχετικά γρήγορος και φυσιολογικός. Δεν ταλαιπωρήθηκε. Συνεργάστηκε πάρα πολύ καλά... Η ίδια μάλιστα μας είπε “με τέτοιους τοκετούς κάνω πέντε παιδιά. Δεν έχω πρόβλημα”. Το μωράκι ιατρικά είναι άριστα και έκλαψε αμέσως» είπε.
Λίγο αργότερα και ο παππούς πλέον Νίκος Νομικός, μιλώντας σε εκπομπή, έδωσε κι άλλες λεπτομέρειες για το ευτυχές γεγονός.

«Ηταν μια καταπληκτική γέννα. Δεν πόνεσε η Δούκισσα. Πήγαν προληπτικά πιο νωρίς για να τους βρει το γεγονός μέσα στο νοσοκομείο, όταν θα σπάσουν τα νερά... Εχει ένα πάρα πολύ χαριτωμένο μωρό. Ο Δημήτρης, άξιος πατέρας. Σε όλη τη διάρκεια του τοκετού ήταν δίπλα στη Δούκισσα, της έδινε κουράγιο και ήταν και αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Πολύ αγαπημένο ζευγάρι» είπε και πρόσθεσε: «Και είμαι και εγώ πολύ συγκινημένος για την πρώτη φορά που γίνομαι παππούς. Εχω τρελαθεί από τη χαρά μου. Με πήραν τα ζουμιά».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα