Ενταλμα για τρίτο συνεργό στη δολοφονία του Ιάκωβου Εμμανουήλ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕνταλμα για τρίτο συνεργό στη δολοφονία του Ιάκωβου ΕμμανουήλΤετάρτη, Μάρτιος 15, 2017 - 14:14

Ενα νέο πρόσωπο, για το οποίο αναμένεται σύντομα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, φέρεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ τον Ιανουάριο στο Ηράκλειο, εκτός από τον 33χρονο συνέταιρο του άτυχου επιχειρηματία και τον 24χρονο φίλο του, οι οποίοι έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι έπειτα από τις απολογίες τους, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο

33χρονος συνέταιρος, που ήταν και φίλος του θύματος για πάνω από 15 χρόνια, είχε κάνει από την πρώτη στιγμή λόγο στις καταθέσεις του στις αστυνομικές και τις ανακριτικές Αρχές για ακόμη ένα άτομο το οποίο συμμετείχε στη δολοφονία του επιχειρηματία, εκτός από τον 25χρονο Ρομά. Αυτό ισχυρίστηκε και στη νέα του κατάθεση, που έδωσε στον ανακριτή Ηρακλείου, κατονομάζοντας το συγκεκριμένο άτομο, σε βάρος του οποίου πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αυτό είναι κάτοικος Αθηνών, αλλά εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο Ηράκλειο. Οπως εκτιμάται, αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε το πτώμα του 39χρονου πατέρα ενός αγοριού στο ρυάκι, κοντά σε ρεματιά στην περιοχή της Ρογδιάς Ηρακλείου, όπου βρέθηκε στις 10 Ιανουαρίου με χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία είχε υποστεί συντριπτικό κάταγμα στη ρινική χώρα, και με μώλωπες σε όλο του το σώμα.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα