Ενας gladiator στη Μύκονο

SHOWBIZΤο κορμίΕνας gladiator στη ΜύκονοΠαρασκευή, Ιούλιος 10, 2015 - 16:17

Ενας Ναπολιτάνος άναψε φωτιές στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου. Ο ποδοσφαιριστής της Τζένοα, Μάρκο Μποριέλο, φόρεσε το κόκκινο μαγιό του και οι γυναίκες της πλαζ έπεφταν στη θάλασσα η μια μετά την άλλη για να δροσιστούν από τον ξαφνικό -εξ Ιταλίας- «καύσωνα».

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ο 33χρονος κεντρικός επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός στη Γουέστ Χαμ, δεν επέλεξε για τις διακοπές του κάποιο παραθαλάσσιο και κοσμικό μέρος της πατρίδας του, αλλά άκουσε τις... Σειρήνες που τον καλούσαν στο αιγαιοπελαγίτικο νησί, το οποίο και φέτος έχει γίνει πόλος έλξης για πολλές διεθνείς προσωπικότητες.

Ο αθλητής, ο οποίος έχει ύψος 1,80 μ., τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο λόγω του καλογυμνασμένου του κορμιού αλλά και εξαιτίας του τατουάζ που έχει στο αριστερό του χέρι. Το κομψοτέχνημα του tattoo artist θύμισε σε πολλούς επωμίδα και προστατευτικό χεριού, όπως εκείνα που φορούσαν οι μονομάχοι στην αρένα του Κολοσσαίου, προσδίνοντας αμέσως στον κάτοχό του αύρα από μια... άλλη εποχή. Αυτό βέβαια δεν είναι το μόνο τατουάζ που έχει, καθώς έχει «χτυπήσει» ανάλογα σχέδια, εμπνευσμένα από την τεχνική των Maori tattoo, στον αριστερό αστράγαλο και στον δεξιό λαγονοψοΐτη (γνωστός και ως απολλώνιος μυς). Αν και ο Μάρκο έχει τη φήμη του καρδιοκατακτητή, δεν εθεάθη με κάποια γοητευτική ύπαρξη στο πλευρό του, αλλά με φιλική παρέα.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Σαν Τζοβάνι α Τεντούτσιο της Νάπολης, έχει μια θλιβερή προσωπική ιστορία, αφού στα 11 του χρόνια έχασε τον πατέρα του Βιτόριο, ο οποίος δολοφονήθηκε από μέλη της Καμόρα. Ετσι εκείνον και τα δυο του αδέρφια, Πιερτζόρτζιο και Φάμπιο, τους μεγάλωσε η μητέρα τους, Μαργκερίτα.

Keywords
Αναζητήσεις
gladiator sirina
Τυχαία Θέματα