Εμεινε μόνος του και... «έσβησε»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕμεινε μόνος του και... «έσβησε»Δευτέρα, Αύγουστος 11, 2014 - 14:07

Ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, τον οποίο έτυχε να γνωρίσει μέσα από το τηλεοπτικό reality «Αγρότης μόνος ψάχνει», έφυγε από κοντά του. Και εκείνος δεν άντεξε... Η ραγισμένη του καρδιά σε συνδυασμό με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον πρόδωσαν. Ο «αγρότης Κωνσταντίνος» από τη Φθιώτιδα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 50 ετών βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.
Ο Κωνσταντίνος Κουβέλης ή Ντελεάνο Αλταφίνι, όπως τον αποκαλούσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν, αλλά όπως και ο ίδιος συστηνόταν,

έγινε γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του το 2010 στο reality ««Αγρότης μόνος ψάχνει», το οποίο παρουσίαζε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι νύφες

Τότε μαζί με άλλους αγρότες από όλη την Ελλάδα είχε δηλώσει συμμετοχή, καθώς έψαχναν για νύφες. Για γυναίκες που θα ήθελαν να σταθούν στο πλευρό τους, να δεχτούν τη δύσκολη αγροτιά και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί τους.
Ο Κωνσταντίνος Κουβέλης από τη Μαντασιά Δομοκού μέσα από το εν λόγω reality είχε καταφέρει να βρει το άλλο του μισό. Την εντυπωσιακή Μασένκα από την Ολλανδία, η οποία μάλιστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε δημιουργήσει ερωτική... καραμπόλα.
Ο 50χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος λάτρευε την περιπέτεια και τα ταξίδια, εδώ και περίπου ένα χρόνο είχε εγκατασταθεί στη Λαμία, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Και το πρωί της περασμένης Παρασκευής έφυγε για το μακρινό ταξίδι δίχως γυρισμό. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Μαντασιά Δομοκού.

Ο έρωτας με την εκρηκτική Μασένκα και το καταστροφικό τέλος

Ο Κωνσταντίνος, που μέσα από το reality του Alpha γνώρισε τη Μασένκα, μετά το τέλος του παιχνιδιού πίστεψε ότι πλέον είχε βρει τον άνθρωπό του. Η όμορφη Ολλανδέζα τον ακολούθησε στη Μαντασιά, όπου άνοιξαν μαζί μια καφετέρια - ταβέρνα, στην οποία δούλευαν και οι δύο. Για τρία ολόκληρα χρόνια εργάζονταν και οι δύο σκληρά για την επιχείρησή τους. Ομως πέρυσι η Μανέσκα έφυγε και αυτό, σύμφωνα με φίλους του, στοίχισε πολύ στον ευαίσθητο Ντελεάνο. Ομως δεν το έβαλε κάτω... Πούλησε την επιχείρηση θέλοντας να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ομως ο θάνατος τον πρόλαβε. Και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του η Μανέσκα δεν ήταν δίπλα του.

Η εκρηκτική γυναίκα από την Ολλανδία από την πρώτη στιγμή που το reality βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων για τον παθιασμένο έρωτά της όχι με τον Κωνσταντίνο, αλλά με τον αγρότη Σπύρο. Η Μασένκα και ο Σπύρος στο ριάλιτι παιχνίδι ήταν πρωταγωνιστές σε πολλές τρυφερές και αποκαλυπτικές στιγμές, καθώς δεν μπορούσαν να κρατηθούν με τίποτα μακριά ο ένας από τον άλλον. Η εκρηκτική τους σχέση όμως, που είχε τα πάνω της και τα κάτω της, αφού είχαν διαφορές σε βασικά θέματα, δεν κατάφερε να συνεχιστεί για καιρό.

Η Μασένκα πάντως φαίνεται πως το είχε βάλει σκοπό να γίνει σώνει και καλά... αγρότισσα. Ετσι σειρά είχε ο αγρότης Κωνσταντίνος από τον Δομοκό, συμπαίκτης του Σπύρου. Η Μασένκα και ο Κωνσταντίνος μετά το τέλος του παιχνιδιού αρραβωνιάστηκαν και μάλιστα έκαναν σχέδια για γάμο. «Είμαι ευτυχισμένη... Εχω βρει το άλλο μου μισό» έλεγε τότε η Μασένκα. Ο γάμος όμως δεν έγινε ποτέ...

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα