Ελεύθερος ο γυμναστής που είναι ύποπτος για τον φόνο της Ντανιέλα, εν αναμονή των εργαστηριακών ερευνών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕλεύθερος ο γυμναστής που είναι ύποπτος για τον φόνο της Ντανιέλα, εν αναμονή των εργαστηριακών ερευνώνΔευτέρα, Νοέμβριος 23, 2015 - 14:50

Ελεύθερος αφέθηκε, ύστερα από οκτώ ημέρες κράτησης, ο 34χρονος γυμναστής που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία της πανέμορφης Μολδαβής Ντανιέλα Ρόσκα, η οποία είχε βρεθεί νεκρή την 1η Νοεμβρίου στο διαμέρισμά της στη Λάρνακα. Οι Αρχές προχώρησαν στην άρση της κράτησης του 34χρονου, καθώς δεν έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών από τα ευρήματα που συνέλεξαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του θύματος.

Τα στοιχεία αυτά αναμένεται να ρίξουν φως στο θρίλερ της δολοφονίας της 36χρονης Ντανιέλα, καθώς, στην περίπτωση που εντοπιστεί γενετικό υλικό του δράστη, οι Αρχές θα μπορέσουν να εξακριβώσουν εάν ταυτίζεται με το DNA του 34χρονου γυμναστή ή εάν ανήκει σε άλλο (άγνωστο έως τώρα) πρόσωπο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πάντως, η καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων οφείλεται στον μεγάλο όγκο των τεκμηρίων που ελήφθησαν από το διαμέρισμα, όπου έγινε πάλη μεταξύ θύματος και δολοφόνου. Πάντως, ο νεαρός γυμναστής από την πλευρά του δηλώνει αθώος και αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία της 36χρονης.

Οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Λάρνακας είχαν φτάσει στα ίχνη του από την εξέταση στο κινητό του θύματος, στο οποίο είχαν εντοπιστεί μηνύματα αισχρού περιεχομένου με αποστολέα τον 34χρονο, τα οποία ήταν και τα τελευταία που έλαβε η άτυχη Μολδαβή.

Keywords
Τυχαία Θέματα