Εκτέλεσαν Αλβανό και μετά έκαψαν το πτώμα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκτέλεσαν Αλβανό και μετά έκαψαν το πτώμαΔευτέρα, Ιούλιος 27, 2015 - 14:03

Μυστήριο καλύπτει το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας με θύμα έναν 21χρονο Αλβανό, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της περασμένης Παρασκευής από τη Λάρισα.

Σχεδόν 24 ώρες μετά την εξαφάνισή του ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε νεκρός από έναν βοσκό σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, μεταξύ Αγιόκαμπου και Αγιάς.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των αστυνομικών, στο πτώμα του νεαρού αλλοδαπού υπήρχαν ίχνη από πυροβολισμό

στο κεφάλι και μάλιστα εξ επαφής, καθώς ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται ότι πάτησαν τη σκανδάλη, αφού του έβαλαν το όπλο στον κρόταφο! Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο πτώμα και το έκαψαν, με σκοπό να εξαφανίσουν τα ίχνη τους! Το πτώμα του 21χρονουπου βρέθηκε πεταμένο μέσα σε μια ρεματιά μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο και το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Καταθέσεις

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, το θύμα εργαζόταν σε cafe beach bar στη Σωτηρίτσα. Οπως κατέθεσαν συγγενείς και φίλοι, δεν φαίνεται να είχε προηγούμενα με κάποιον. Άνθρωποι που γνώριζαν τον άτυχο νεαρό, μιλούν για ένα ήσυχο και εργατικό παιδί, από μια ήσυχη οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Από την Ασφάλεια Λάρισας έχουν κληθεί να δώσουν καταθέσεις και οι συνάδελφοι του 21χρονου στο κατάστημα όπου εργαζόταν, καθώς εκτιμούν ότι ίσως εκεί βρίσκεται το «κλειδί» της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα