Εκφυλος κόουτς σε βόλεϊ γυναικών

ΚΟΣΜΟΣΕπαιρνε μάτι γυμνές αθλήτριεςΕκφυλος κόουτς σε βόλεϊ γυναικώνΤρίτη, Νοέμβριος 11, 2014 - 16:51

Ηταν ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών, γνωστός για την αυστηρότητά του στις κοπέλες που προπονούσε, στην ομάδα βόλεϊ Borgo Don Bosco, αφού επιζητούσε πάντοτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτή η αυστηρότητα δεν τις έκανε βέβαια ευτυχισμένες, αφού ένιωθαν συνεχώς την «ανάσα» του, εκείνες όμως τον έκαναν, καθώς χωρίς να το γνωρίζουν του πρόσφεραν πλουσιοπάροχο θέαμα με τα γυμνά

κορμιά τους στα αποδυτήρια και τα ντους του προπονητικού τους κέντρου, στα περίχωρα της Ρώμης.

Την αλήθεια για την αρρωστημένη δράση του προπονητή ανακάλυψε η ίδια η γυναίκα του, χωρίς να έχει τέτοια πρόθεση. Μάλλον να τον βοηθήσει ήθελε, έκανε όμως το μοιραίο λάθος.

Ο Ιταλός προπονητής Φελίτσε Τοσκάνο είχε τοποθετήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Corierre della serra», σακίδιο με μικροκάμερα-στυλό στον χώρο όπου άλλαζαν και έκαναν ντους οι κοπέλες -κάποιες από αυτές μάλιστα ήταν ανήλικες- και κρατούσε στον υπολογιστή του ό,τι η κάμερα κατέγραφε, όπως εκτιμούν οι Αρχές, για να αυτοϊκανοποιείται. Στη δράση του έβαλε τέρμα οικογενειακός φίλος του, τεχνικός υπολογιστών, στον οποίο η σύζυγος του προπονητή πήγε το laptop όπου βρίσκονταν τα βίντεο των γυμνών κοριτσιών.

Ο προπονητής, ενδεχομένως στη διάρκεια μιας pleasure hour, είχε ρίξει κρασί στο πληκτρολόγιο και η σύζυγος θέλησε να το φτιάξει χωρίς να του πει τίποτα. Πήγε λοιπόν τον υπολογιστή στον φίλο τους κι εκείνος κρατώντας αντίγραφα για back up διαπίστωσε τι έκανε ο Τοσκάνο όταν δεν προπονούσε τις κοπέλες. Δεν δίστασε ούτε για μια στιγμή να καταγγείλει τον φίλο του.

Το συμβάν έγινε πριν από τρία χρόνια, τώρα όμως ήρθε η ώρα ο προπονητής να καθίσει στο εδώλιο, μετά την προσφυγή στη Δικαιοσύνη 45 αθλητριών, οι οποίες δεν επιζητούν μόνο την καταδίκη του πρώην προπονητή τους, αλλά σκοπεύουν να απαιτήσουν και γενναίες αποζημιώσεις.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα