Είχε στο σπίτι του «δάσος» από δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕίχε στο σπίτι του «δάσος» από δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειαςΠαρασκευή, Ιούνιος 13, 2014 - 16:18

Φυτεία-μαμούθ με δενδρύλλια ινδικής κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας είχε στο σπίτι του ένας 41χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο χωριό Περιστερά, στη συμπρωτεύουσα. Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης είχαν πληροφορίες για την παράνομη δράση

του 41χρονου και το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του.

Οι έρευνες έφεραν στο φως περισσότερα από 700 φυτά και δενδρύλλια κάνναβης καθώς επίσης και οκτώ δέματα κάνναβης (skunk). Παράλληλα, αποκάλυψαν ένα κανονικό εργαστήριο με πλήρη εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας φυτών και δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενο από συστήματα εξαερισμού, φωτισμού και λίπανσης, το οποίο ο συλληφθείς είχε εγκαταστήσει σε ειδικό χώρο της οικίας του.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 749 γραμμάρια skunk, 188 δενδρύλλια κάνναβης, 527 φυτά κάνναβης, ένα δέμα αποξηραμένων φύλλων και στελέχη του φυτού κάνναβης βάρους 176 γραμμαρίων καθώς επίσης και 14 αποξηραμένα δενδρύλλια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μια συσκευή θρυμματισμού κάνναβης μαζί με όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Τέλος, κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο με το οποίο ο δράστης πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του. Ο 41χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα