Εγκλημα πάθους!

ΚΟΣΜΟΣΕγκλημα πάθους!Τρίτη, Αύγουστος 29, 2017 - 18:20

❱❱ Πρώην μοντέλο σκότωσε Τούρκο παρουσιαστή με τον οποίο είχε σχέση

Το ανεξέλεγκτο πάθος φαίνεται ότι θόλωσε το μυαλό πρώην μοντέλου που δολοφόνησε τον διάσημο Τούρκο παρουσιαστή Βατάν Σασμάζ σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Κωνσταντινούπολης.

Ο 43χρονος παρουσιαστής και ηθοποιός έπεσε νεκρός από τέσσερις σφαίρες που δέχτηκε πισώπλατα από την πρώην σύντροφό του Φιλίζ Ακέρ, η οποία στη συνεχεία αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τη «Hurriyet Daily News», η 55χρονη Ακέρ έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της, ενώ έτρωγε με την ανιψιά της Ντόρα

Ερκάν στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου «Conrad», και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό της, με τη δικαιολογία πως είχε δουλειά για κανένα μισάωρο. Η αργοπορία της προκάλεσε ανησυχία στην ανιψιά της, η οποία, με την παρέμβαση των υπευθύνων του ξενοδοχείου, άνοιξε την πόρτα του δωματίου ανακαλύπτοντας τι είχε συμβεί. Τα πρώτα συμπεράσματα της αυτοψίας που διενήργησαν οι Αρχές δείχνουν πως η Ακέρ πυροβόλησε τον παρουσιαστή την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βγει από το δωμάτιο και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Δεν τον ξεπέρασε

Ο Σασμάν και η Ακέρ είχαν δεσμό το 2009, όμως αργότερα ο Σασμάζ τη χώρισε και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα το 2015. Η Ακέρ δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό, και μάλιστα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πριν από δύο χρόνια. «Ο Βατάν είναι αθώος, η θεία μου ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του για χρόνια, συνέχεια μου έλεγε ότι ο Βατάν θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα την παντρευτεί» φέρεται ότι δήλωσε η Ντόρα Ερκάν, σύμφωνα με την «Daily Sabah».

Ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας σε αρκετές διαφημίσεις, βιντεοκλίπ και σειρές. Το 2000 πρωταγωνίστησε σε πρωινό πρόγραμμα ιδιωτικού καναλιού για τέσσερα χρόνια και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού μαγκαζίνο για άλλα εννιά.

Η Ακέρ, από την άλλη, εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ τη δεκαετία του '80 εμφανίστηκε σε έξι τουρκικές ταινίες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα