«Ευκαιρία η ΑΕΚ»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Ευκαιρία η ΑΕΚ»Τρίτη, Νοέμβριος 29, 2016 - 19:46

Για την προοπτική της μεταγραφής του στην «Ενωση» μίλησε ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Ο Ντανιέλ Μαϊστόροβιτς είναι πολύ πιθανό να κάνει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ένα μεταγραφικό ταξίδι, μια και θέλει να... τρέξει το θέμα του κεντρικού χαφ και στη συνέχεια αυτό του επιθετικού, με τον Ατζάρεβιτς να παραμένει ψηλά στη λίστα του.
Ο μέσος της Ερεμπρο Αστρίτ Ατζάρεβιτς τόνισε χθες ότι θεωρεί πως η προοπτική της μεταγραφής του στην ΑΕΚ

θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα του.

«Γνωρίζω για τη φημολογία που υπάρχει σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν έχουν υπάρξει επαφές. Η ΑΕΚ θα αποτελούσε μία πάρα πολύ καλή επιλογή για μένα, όμως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Δεν είναι οριστικό ότι θα φύγω από την Ερεμπρο, αλλά το συμβόλαιό μου λήγει και εξετάζω τις επιλογές που έχω. Θέλω να πάρω μεταγραφή σε έναν σύλλογο όπου θα μπορώ να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο Γιουρόπα Λιγκ ή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το αν θα είναι η ΑΕΚ ή κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, θα το δούμε. Φυσικά η ΑΕΚ θα αποτελούσε μία καλή επιλογή για μένα» τόνισε ο Ατζάρεβιτς.

Από κει και πέρα, σήμερα η ΑΕΚ έχει παιχνίδι Κυπέλλου στην Καρδίτσα (19.30) και η νίκη και κυρίως η καλή εμφάνιση είναι απαραίτητα στοιχεία για να ανέβει και άλλο η ψυχολογία.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάταση μέσου γλουτιαίου, προπονήθηκε μόνος του και αποκλείστηκε από την αποστολή που ταξίδεψε στην πόλη της Θεσσαλίας. Το ατομικό πρόγραμμά τους συνέχισαν οι Μπακασέτας, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος και Ντίας. Ολοι οι άλλοι είναι στη διάθεση του Μοράις για το σημερινό ματς.

Τέλος, η ΑΕΚ πρωτοπορεί με τη δημιουργία του πρώτου Fan Club ελληνικού συλλόγου για τους μικρούς φίλους της ομάδας, ηλικίας έως 14 ετών!

Keywords
Τυχαία Θέματα