Εφιάλτης για ζευγαράκι στα Λιμανάκια της Βάρκιζας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕφιάλτης για ζευγαράκι στα Λιμανάκια της ΒάρκιζαςΔευτέρα, Φεβρουάριος 13, 2017 - 12:03

Οι τρυφερές στιγμές που περνούσε ένα νεαρό ζευγαράκι στα Λιμανάκια της Βάρκιζας τα ξημερώματα του Σαββάτου έγιναν εφιάλτης και τρόμος, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με δυο ένοπλους ληστές, οι οποίοι πυροβόλησαν στο πόδι τον άνδρα τραυματίζοντάς τον!

Στις 3.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 29χρονος άνδρας και η 26χρονη σύντροφός του είχαν σταθμεύσει

το αυτοκίνητό τους σε ένα απόμερο σημείο για να απολαύσουν μια ρομαντική βραδιά, όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του οδηγού και είδαν μπροστά τους δυο άτομα με κουκούλες να τους απειλούν με πιστόλια.

Οι δυο κακοποιοί ζήτησαν από τον νεαρό και τη φίλη του να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν πάνω τους, τα κινητά τους τηλέφωνα και αντικείμενα αξίας, όπως δαχτυλίδια και ρολόγια. Στη συνέχεια, απαίτησαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, για να μην μπορέσουν τα θύματά τους να τους ακολουθήσουν κατά τη διαφυγή τους και να κατευθύνουν την Αστυνομία στα ίχνη τους.

Ο 29χρονος αντέδρασε και βγήκε από το αυτοκίνητο προσπαθώντας να πάρει πίσω τα κλειδιά, αλλά τότε ο ένας από τους οπλοφόρους έστρεψε χωρίς δισταγμό το όπλο του και τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο πόδι! Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Εντρομη και σε κατάσταση σοκ βλέποντας τον σύντροφό της πεσμένο στο χώμα μέσα στα αίματα, η 26χρονη βγήκε στον δρόμο και άρχισε να ζητά πανικόβλητη βοήθεια από τους ελάχιστους οδηγούς που διέρχονταν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Με το κινητό ενός πολίτη που σταμάτησε να βοηθήσει ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αμεση Δράση, και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ερευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών διενεργεί η Ασφάλεια.

ΘΕΟΔOΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα