«Εχω στοιχεία για τη δολοφονία Γιακουμάκη»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εχω στοιχεία για τη δολοφονία Γιακουμάκη»Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2016 - 12:24

Σεισμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Ο κ. Σπύρου με δηλώσεις του έκανε λόγο για δικαίωση που δεν θα αργήσει να έρθει!

Συγκεκριμένα, ο ντετέκτιβ -με ιδιαίτερη ένταση στον λόγο του- περιέγραψε χθες στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Annitagr» ότι παίρνει την ευθύνη των λεγομένων του, τονίζοντας πως ο θάνατος του 20χρονου Ρεθυμνιώτη είναι εγκληματική ενέργεια.

«Τον δολοφόνησαν ομαδικά» είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας

μάλιστα πως έχει στοιχεία τα οποία και πρόκειται να παραδώσει στον ανακριτή, το κατώφλι του οποίου αναμένεται να περάσει σήμερα κιόλας. Να σημειωθεί ότι και πριν από περίπου έναν χρόνο ο ιδιωτικός ερευνητής είχε υποστηρίξει ότι, σύμφωνα με τη δική του έρευνα, πίσω από την εξαφάνιση του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής στις 6 Φεβρουαρίου κρυβόταν η αναβίωση παλιάς βεντέτας στην Κρήτη!

Την ίδια στιγμή πάντως η ανακριτική διαδικασία προχωρά με πλήθος μαρτύρων να περνούν από το γραφείο της ανακρίτριας Ιωαννίνων. Τελευταία θα «παρελάσουν» από το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου τα οκτώ άτομα που αντιμετωπίζουν τις βαρύτατες κατηγορίες της πρόκλησης των επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ' εξακολούθηση και της άσκησης παράνομης βίας κατ' εξακολούθηση, για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Γαλακτοκομική Σχολή πριν από τη μοιραία μέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου Βαγγέλη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στις 15 Μαρτίου 2015.
Στο μεταξύ, εντείνεται η αγωνία της οικογένειας του αδικοχαμένου 20χρονου, που περιμένει την απόδοση των ευθυνών στους υπαιτίους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εχω, Γιακουμάκη,echo, giakoumaki