Εχασε τη μάχη ο νεαρός γκραφιτάς

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕχασε τη μάχη ο νεαρός γκραφιτάςΤρίτη, Οκτώβριος 24, 2017 - 17:23

❱❱ Είχε κεραυνοβοληθεί στις γραμμές τρένου την ώρα που ζωγράφιζε

Μία εβδομάδα άντεξε ο 15χρονος Κώστας Μπαμπανιάρης, που κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στις γραμμές του τρένου, κοντά στον εμπορευματικό σταθμό στο Μεζούρλο Λάρισας, ενώ προσπαθούσε να κάνει γκράφιτι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Το περασμένο Σάββατο έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή...


Οι συμμαθητές του στο 8ο Λύκειο Λάρισας τον αποχαιρέτησαν

με πολλά λουλούδια και ένα πανό με την ημερομηνία θανάτου του (21/10/17), που έγραφε «Κώστα, ζεις, εσύ μας οδηγείς» και είχε κολλημένες τη φωτογραφία του και μια ζωγραφιά με ένα μήνυμα που έλεγε «Θα ζεις πάντα στις καρδιές μας». Ηταν βράδυ Σαββάτου, όταν ο ανήλικος κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης στις ράγες του τρένου.

Εγκαύματα

Ο άτυχος Κώστας, που έφερε σοβαρότατα εγκαύματα β' και γ' βαθμού σε ποσοστό άνω του 90%, διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας, όπου διασωληνώθηκε.

Αν και πάλεψε παλικαρίσια, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και τα μάτια του έκλεισαν για πάντα το περασμένο Σάββατο, βυθίζοντας σε ασύλληπτο πόνο την οικογένειά του, τους φίλους και τους καθηγητές του, οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ήθος του, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα δουν ποτέ ξανά το γλυκό χαμόγελό του.

Χθες το απόγευμα πλήθος κόσμου είπε το ύστατο «αντίο» στον 15χρονο στην Οσσα Λάρισας, με τους συμμαθητές του να κλαίνε απαρηγόρητοι συνοδεύοντας στην τελευταία κατοικία τον αγαπημένο φίλο τους, ενώ ο πατέρας του Βασίλης, η μητέρα του Αφεντία, η αδελφή του και οι παππούδες του ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα