Δύσκολες ώρες για Καραβάτου

SHOWBIZΔύσκολες ώρες για ΚαραβάτουΔευτέρα, Σεπτέμβριος 29, 2014 - 15:03

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της, εκείνη του αποχωρισμού από τον αγαπημένο της πατέρα, βιώνει η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια έχασε τον μπαμπά της Ιωάννη Καραβάτο χθες το πρωί, λίγη ώρα προτού βγει στον αέρα η εκπομπή της «Στα καλά καθούμενα» από τη συχνότητα του Ε.

Η παρουσιάστρια, ως μοναχοπαίδι, είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Μάλιστα μόνο οι πολύ δικοί της άνθρωποι γνώριζαν τι περνούσε τους τελευταίους μήνες, οπότε ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του πατέρα της (πάλευε

με τον καρκίνο). Από χτες το πρωί βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να είναι στο πλευρό της μητέρας της, της κυρίας Αγγελικής, η οποία κατοικεί μόνιμα στη συμπρωτεύουσα. Αλλωστε τους τελευταίους μήνες που η κατάσταση της υγείας του πατέρα της είχε επιδεινωθεί η παρουσιάστρια ανεβοκατέβαινε πολύ συχνά, προκειμένου να είναι κοντά σε εκείνον.

Τη δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Κρατερός Κατσούλης, γράφοντας: «Η εκπομπή μας σήμερα δεν θα προβληθεί. Eφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της Κατερίνας μου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. "Καλό ταξίδι", Κυρ Γιάννη».

Τα συλλυπητήριά της έδωσε μέσα από την εκπομπή της και η πρώην συνεργάτιδά της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία λίγο προτού ξεκινήσει τη συζήτηση με τον καλεσμένο της Τζώνη Καλημέρη, είπε: «Μια πολύ κακή είδηση που είχαμε από το πρωί επιβεβαιώθηκε: ο μπαμπάς της Κατερίνας Καραβάτου δυστυχώς "έφυγε". Εμείς να της δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και καλή δύναμη». Συλλυπητήρια έστειλε μέσω του τηλεοπτικού αέρα και ο Τζώνης Καλημέρης.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα