Δομοκός: Επίθεση νούμερο 2 στον Ξηρό

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔομοκός: Επίθεση νούμερο 2 στον ΞηρόΤρίτη, Ιανουάριος 27, 2015 - 17:18

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες φέρεται ότι έγινε στόχος επίθεσης ο Χριστόδουλος Ξηρός στις φυλακές του Δομοκού όπου κρατείται. Μετά τον ξυλοδαρμό του από τον βαρυποινίτη Βασίλη Βαρελά (τον... κασκαντέρ του Τσακ Νόρις) ο «Μανώλης» της 17Ν δέχτηκε νέα επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής από άλλους συγκρατουμένους του, με αποτέλεσμα

να αποφασιστεί εσπευσμένα η μεταφορά του σε ειδικό χώρο και μάλιστα με τη συγκατάθεσή του.

Ο χώρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά υπήρχε η σκέψη να τοποθετηθεί σε χώρο όπου κρατούνται και άλλα μέλη της 17Ν, τα οποία όμως φέρεται ότι άσκησαν «βέτο» προκειμένου να μην μεταφερθεί εκεί. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ξηρός έχει μπει στο στόχαστρο των συγκρατουμένων του, καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για την αυστηροποίηση των συνθηκών κράτησης και τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας.


Οσον αφορά πάντως την επίθεση που δέχτηκε από τον ισοβίτη Βασίλη Βαρελά, πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκαν και οι υποτιμητικές δηλώσεις που είχε κάνει για τους ποινικούς κρατουμένους σε συνέντευξή του. Τότε είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση μαζί τους και είχε μιλήσει για ανθρώπους που «λειτουργούν μόνο για ίδιον όφελος».

Keywords
Τυχαία Θέματα