«Δηλητήριο» από Λαζόπουλο για ΣΥΡΙΖΑ

SHOWBIZ«Δηλητήριο» από Λαζόπουλο για ΣΥΡΙΖΑ Τετάρτη, Νοέμβριος 2, 2016 - 12:44

Οι φαρμακερές ατάκες του «Mr Τσαντίρι» στην προχθεσινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη

Ενας άλλος Λαζόπουλος (φωτό) εμφανίστηκε χθες στην πρεμιέρα της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη, όπου εξέφρασε την απογοήτευσή του για ΣΥΡΙΖΑ και υπουργούς και ρίχνοντας τη θανατηφόρα ατάκα ότι «η λέξη αριστερός τελείωσε, πέθανε»!

Αναφερόμενος

στην κυβέρνηση, είπε χαρακτηριστικά: «Οταν έχεις υποσχεθεί να αλλάξεις όλο το κτίριο και δεν έχει αλλάξει ούτε μία λάμπα, θα σε πάρει η μπάλα» τόνισε και στηλίτευσε τη στάση των δημοσιογράφων, θέτοντας το ερώτημα αν θα πρέπει η χώρα μας να μένει ως υποτακτική στην Ευρώπη. Στην επισήμανση του Θέμου ότι «υπάρχουν και αριστεροί δημοσιογράφοι» απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας. Η λέξη αυτή τελείωσε, πέθανε»!

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον Αδωνη Γεωργιάδη. «Το πρωί με τους 3 (σ.σ.: την τρόικα), το βράδυ με τους 53» υπογράμμισε για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Επικριτικός ήταν και απέναντι στον Νίκο Φίλη: «Ή τα βάζεις με την Εκκλησία ή όχι, αλλά μη μου κάνεις την Παναγίτσα μετά». Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην... αδυναμία του τον Αδωνη Γεωργιάδη. «Θα χωριστεί η Ν.Δ. και ο Αδωνις θα κάνει το δικό του κόμμα. Η επίσκεψή του στο θέατρο ήταν μέρος της επιχείρησης στοχοποίησης των απόψεών μου.

«Αριστερή με δεξιά παπούτσια»

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η... αριστερή κυβέρνηση περπατά φορώντας δύο δεξιά παπούτσια και πρόσθεσε ότι ο πρώτος άνθρωπος που σχολίασε αρνητικά ήταν ο Βαρουφάκης! Υπενθύμισε επίσης πως δουλειά της σάτιρας είναι να μεταφέρει την απογοήτευση του κόσμου και όχι να λειτουργεί ως παρακράτος, υποστηρίζοντας ότι «προπαγάνδα με πέντε εκπομπές τον χρόνο δεν γίνεται», και αναφέρθηκε στις οργανωμένες επιθέσεις που δέχεται: «Ζούμε σε περίοδο ηλεκτρονικού μπούλινγκ. Η καινούργια δουλειά είναι υβριστής διαδικτύου». Τέλος, ενώ αρχικά είπε ότι παραμένει στον Alpha, στη συνέχεια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα