Διαβατήριο με κουφέτα και χωρίς... μουρμούρα

SHOWBIZ«Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»!Διαβατήριο με κουφέτα και χωρίς... μουρμούραΔευτέρα, Δεκέμβριος 28, 2015 - 12:58

Γαμήλια δεξίωση στον Alpha για το νεαρό ζευγάρι (Βάσω και Χάρης) της δημοφιλούς σειράς, σε ένα γλέντι εκπλήξεων λίγο πριν κυνηγήσουν το όνειρό τους στις ΗΠΑ

«Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»! Ευτυχισμένο και παραμυθένιο είναι το τέλος για το τρίτο ζευγάρι της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ύστερα από τρία χρόνια συγκατοίκησης! Γι' αυτό φορέστε ένδυμα επίσημο. Ωρα

προσέλευσης, 21.00. Η Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), ο Χάρης (Πάνος Βλάχος) και οι οικογένειές τους έχουν την τιμή να μας προσκαλέσουν στον γάμο τους. Αύριο τρώμε κουφέτα στον Alpha, ενώ χορεύουμε με τους Ιμάμ Μπαϊλντί, που έχουν αναλάβει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της δεξίωσης.



Μυστήριο θρησκευτικό δεν θα γίνει, αφού το ζευγάρι, σεναριακά, φεύγει εσπευσμένα για το Λονδίνο τον Ιανουάριο και δεν προλαβαίνει τις ετοιμασίες. Ο πολιτικός γάμος θα τελεστεί και ο ήρωας θα πάρει το ψηλό κορίτσι των ονείρων του. Μετά το δημαρχείο φίλοι και συγγενείς θα ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον» σε ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι πρωίας, αφού οι σεναριογράφοι έχουν τοποθετήσει τη δεξίωση να γίνεται Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε σε κέντρο εκδηλώσεων στο Περιστέρι, με μεγάλη μυστικότητα, ενώ πήραν μέρος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος υποδύθηκε τον πατέρα της νύφης, η Μαρία Γεωργιάδου, που ενσαρκώνει την κεφάτη μητέρα του Χάρη, η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία ως κολλητή της Βάσως δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χαρά της, αλλά και η φοβερή Εφη Παπαθεοδώρου, που ζωντανεύει μοναδικά την μπριόζα γιαγιά του γαμπρού.



Η πρωτοτυπία του επεισοδίου όμως έγκειται στο ότι από τη δεξίωση των παιδιών θα περάσουν και τα άλλα δύο ζευγάρια της «Μουρμούρας». Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και η Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) είναι καλεσμένοι στον γάμο, αφού εκείνος είναι ο λογιστής του πατέρα της Βάσως και έλαβε από τα χέρια του το προσκλητήριο. Τι δουλειά έχουν όμως η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) και ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) στο γαμήλιο πάρτι των παιδιών; Απλά βρέθηκαν κατά λάθος. Αλλά τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Να σημειωθεί ότι το γύρισμα έγινε σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, καθώς η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος δεν θα φύγουν μόνο από τη σειρά, την οποία είχαν αγαπήσει και ήταν δεμένοι με όλο το καστ και τους συντελεστές, αλλά και από την Ελλάδα. Οι δυο του είναι ήδη στην Αμερική και σπουδάζουν σε δραματική σχολή της Νέας Υόρκης, ώστε να κυνηγήσουν το δικό τους όνειρο στην υποκριτική και μια διεθνή καριέρα.

New entry ο τεμπέλης Νικήτας και η εργασιομανής Στέλλα


Λίγες μέρες μετά την έλευση του 2016, στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα εισβάλει ένα νέο ζευγάρι. Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) είναι ένα κορίτσι πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά, οικονομολόγος, οργανωτική και καχύποπτη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) είναι ένας γεωπόνος από το Παγκράτι, που θέλει να την... αράζει, αφού δεν είναι καθόλου της δουλειάς. Το μόνο κοινό τους είναι ότι εκείνη δεν χωνεύει τη μητέρα του κι αυτός τη δική της! Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι εδώ και τρία χρόνια, παρά τις διαφορές τους, και η ζωή τους θα γίνει εκρηκτική όταν η Στέλλα μείνει έγκυος.
Οσον αφορά τη Δανάη Επιθυμιάδη, είναι μια νέα ταλαντούχα ηθοποιός που έχει σπουδάσει θεατρολογία στο Λονδίνο και υποκριτική στη Νέα Υόρκη. Από το 2011 την έχει κερδίσει το θέατρο, μέχρι που ήρθαν τα γυρίσματα της «Μουρμούρας» και στη ζωή της μπήκε και η τηλεόραση.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα