Διασκέδαση αλά ελληνικά για Μπουράκ

SHOWBIZΛάτρης της χώρας μας Διασκέδαση αλά ελληνικά για ΜπουράκΔευτέρα, Ιανουάριος 30, 2017 - 14:21

Ο Μπουράκ Χακί διασκέδασε με την αγαπημένη του Γκιουλσέν και Ελληνες φίλους με τραγούδια των Ρουβά, Πάολας και Τάμτας

Ελληνικό γλεντοκόπι με τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά, της Πάολας και της Τάμτας για τον Τούρκο γόη της σειράς «Κισμέτ». Ο Μπουράκ Χακί και η αγαπημένη του, παρουσιάστρια ειδήσεων της τουρκικής τηλεόρασης, Γκιουλσέν Ποτούκ βρέθηκαν στην Αθήνα

και δεν έχασαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παρέα με Ελληνες φίλους τους.



Συγκεκριμένα, στην παρέα βρέθηκαν ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης, ο Γιάννης Αϊβάζης, η Μαρία Κορινθίου, ο μάνατζερ και πρώην σύζυγος της Πάολας Φώτης Ζογγλοπίτης και οι Βίκυ Κάβουρα και Κατερίνα Δημητρόγλου.

Ο 44χρονος Χακί, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο το 2010 με τον ρόλο του βιολιστή Κενάν στο σίριαλ «Κισμέτ», είναι λάτρης της χώρας μας και επισκέπτεται συχνά τη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένουν φίλοι του.

Ο ίδιος, μάλιστα, έχει ελληνικές ρίζες, καθώς ο πατέρας του γεννήθηκε στην Κομοτηνή και επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη σε ηλικία 14 ετών. Ο Μπουράκ είναι χωρισμένος και έχει έναν γιο.



Οπως έχουμε ξαναγράψει, σύντομα ο Μπουράκ και ο Αϊβάζης θα συνεργαστούν καλλιτεχνικά σε μια μεγάλη θεατρική παραγωγή, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που Τούρκος ηθοποιός ανεβαίνει σε σκηνή ελληνικού θεάτρου, κάτι το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Αν και ο γοητευτικός Χακί ήρθε στη χώρα μας για επαγγελματικές συζητήσεις, δεν έχασε την ευκαιρία να διασκεδάσει στα μπουζούκια, ενώ έκανε και τις βόλτες του στον Φλοίσβο και την Ακρόπολη παρέα με την όμορφη Γκιουλσέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα