Διαμέλισαν (!) πολιτικό λόγω απιστίας

ΚΟΣΜΟΣΔιαμέλισαν (!) πολιτικό λόγω απιστίαςΔευτέρα, Ιανουάριος 26, 2015 - 14:48

Με τη ζωή του πλήρωσε πολιτικός από την Τανζανία τις υποψίες ότι είχε απατήσει τη σύζυγό του. Οργισμένη ομάδα πολιτών εισέβαλε στην κατοικία του 31χρονου Ρίτσαρντ Μαντιρίσα και κραδαίνοντας μπαλτάδες τού επιτέθηκε. Δευτερόλεπτα αργότερα ο άτυχος άντρας είχε αποκεφαλιστεί, ενώ οι επιτιθέμενοι του έκοψαν τα χέρια, τα πόδια και τα γεννητικά όργανα.

Δεν

σταμάτησαν όμως εκεί. Λίγη ώρα μετά άναψαν φωτιά έξω από την κατοικία του θύματος και έψησαν τα κομμάτια που είχαν κόψει από το σώμα του. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας Χαρίρι Κινταβασάρι, την επίθεση έκαναν πέντε άτομα την περασμένη Παρασκευή στην πόλη Σονγκαμέλε της επαρχίας Κατάβι.

Ο Μαντιρίσα ήταν τοπικός ηγέτης με ιδιαίτερη αναγνώριση, αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό για να σωθεί όταν έγινε γνωστό ότι απάτησε τη γυναίκα του. Το φαινόμενο των επιθέσεων εναντίον ανθρώπων που γίνονται μοιχοί είναι συχνό στην αφρικανική χώρα.

Στην προκείμενη περίπτωση η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τρία άτομα τα οποία κατηγορούνται πως μετείχαν στην επίθεση.

Είναι, δε, τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι μόλις λίγες ώρες πριν από το έγκλημα η κυβέρνηση της Τανζανίας είχε δεσμευτεί προς τα Ηνωμένα Εθνη ότι θα αναλάβει δράση για την αντιμετώπιση του φαινομένου των κανιβαλικών επιθέσεων.

Συνήθως στόχος τέτοιων επιθέσεων είναι κατά κύριο λόγο οι αλμπίνοι που ζουν στη χώρα, επειδή διαφέρουν πολύ από τους μαύρους κατοίκους της, άτομα που ασκούν μαγεία, καθώς θεωρούνται υπεύθυνα για κάθε δεινό, αλλά και άνθρωποι που είναι άπιστοι απέναντι στους άντρες ή στις γυναίκες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα