Δίαιτες, ποδόσφαιρο αλλά και... πλέξιμο στην «Εξυπνη ζωή»

Πλούσια είναι η θεματολογία της εκπομπής «Εξυπνη ζωή» της ΕΤ3, που θα προβληθεί αύριο στις 13.30. Η Αννα Πρέλεβιτς φροντίζει για τις γυναίκες που θέλουν να χάσουν τα περιττά κιλά πριν έρθει το καλοκαίρι και μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή της παρουσιάζει τις δίαιτες της άνοιξης και μιλά με ειδικούς για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Επίσης μέσα από την πλούσια θεματολογία

που έχει ετοιμάσει θα τη δούμε να μαθαίνει τα μυστικά για το πλέξιμο, το οποίο, όπως έχει παρατηρηθεί, κερδίζει όλο και περισσότερες φίλες ανεξαρτήτως ηλικίας και φαίνεται να έχει γίνει η νέα μόδα. Ακόμη, δοκιμάζει τις ικανότητές της στο ποδόσφαιρο παρέα με λιλιπούτειους μπαλαδόρους και ανακαλύπτει τη διασκέδαση στο σπίτι.

Μια εκπομπή που ασχολείται με τον καλύτερο τρόπο ζωής δεν θα μπορούσε να μην προβάλλει και θέματα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον. Γι' αυτό ασχολείται επίσης με την υγραεριοκίνηση και ενημερώνεται από ειδικούς για το τι θα πρέπει να προσέξει ο οδηγός που θα την επιλέξει για το όχημά του. Ο επίλογος γράφεται με ένα θέμα που αφορά τη ζωοφιλία, αφού η Αννα είναι φιλόζωη και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε στιγμή. Ετσι μέσα από την εκπομπή της επέλεξε να προβάλει ένα θέμα που αφορά τους τετράποδους φίλους μας και συγκεκριμένα τη βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε σε τραυματισμένα αδέσποτα ζώα.

Keywords
Τυχαία Θέματα