Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! Ελληνίδες «ξεβρακώνονται» για λίγα ευρώ έξω από… εκκλησάκι

13:23 9/7/2020 - Πηγή: Espresso

Δεν έχουν τον Θεό τους οι καλλίγραμμες νεαρές Ελληνίδες που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, καθώς ξεβρακώνονται σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας. Η απόλυτη ηθική κατάπτωση!

Ο σάλος που προκάλεσαν τα δύο αποκαλυπτικά πρωτοσέλιδα της «Espresso» για τον ξεπεσμό των κοριτσιών της διπλανής πόρτας, τα οποία δεν διστάζουν να βγάζουν στη φόρα τα απόκρυφά τους σε σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, καταστήματα παιχνιδιών, ακόμη και σε σχολεία

για να εξασφαλίσουν μια χούφτα ευρώ, δεν έχει τέλος, καθώς αποδεικνύεται ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Η «Espresso» βγάζει στη φόρα και σήμερα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που δίνουν ακόμη πιο άγριες διαστάσεις στην κατάντια των ξεδιάντροπων αυτών κοριτσιών! Στο σημερινό, τρίτο κατά σειρά ρεπορτάζ οι εικόνες ντροπής που δημοσιεύουμε κατά αποκλειστικότητα είναι ακόμη πιο σοκαριστικές και προκαλούν το θρησκευτικό συναίσθημα! Η μία τραβήχτηκε έξω από εκκλησάκι. Η βλάσφημη κοπέλα, χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής ή σεβασμού προς τα θεία και την ιερότητα του χώρου, δεν δίστασε να ποζάρει ολόγυμνη προκειμένου να τσεπώσει μερικά ευρώ.

Στη δεύτερη φωτογραφία μια άλλη ξεδιάντροπη Ελληνίδα βρίσκεται μέρα μεσημέρι λίγα μέτρα από εκκλησία σε περιοχή της πρωτεύουσας. Αρκούσαν μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου για να ξεβρακωθεί και να αποτυπώσει το γυμνό κορμί της σε άλλο ένα καρέ της ντροπής!

Οι αθεόφοβες, καταπώς φαίνεται, δεν σέβονται τίποτα και δεν τις νοιάζει ακόμη και αν συλληφθούν, παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν τις έχουν πάρει καν χαμπάρι αστυνομικοί! Το μόνο που θέλουν είναι να φέρουν σε πέρας την «αποστολή» τους, ώστε να κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και να γεμίσει η τσέπη τους! Έλεος…

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα